Starbucks – Cafenea cu stil!

Esti in cautarea unei cafenele cu stil, cu o atmosfera creativa pentru studiu ori pentru lucru, sau pur si simplu cauti un loc in care sa te bucuri de o pauza relaxanta in mijlocul unei sesiuni de shopping? Daca da, noua cafenea Starbucks este raspunsul – un moment de respiro intr-o atmosfera contemporana, departe de agitatia obisnuita de zi cu zi!

Starbucks – Cafenea cu stil!

Incepand cu luna ianuarie, cafeneaua Starbucks situata in Bucuresti Mall, a fost relocata si reamenajata, astfel ca vei avea surpriza sa decoperi un univers nou, modern, plin de stil, un loc in care experienta Starbucks este capata la propriu o alta dimensiune!

O data ce pasesti inauntru, vei intra intr-o atmosfera de lounge, luminoasa si calda a noii cafenele! Situata pe doua etaje, aceasta este cea mai mare cafenea Starbucks din Romania si prima din sud-estul Europei al carei design respecta noul concept global adoptat de Starbucks la nivel international!

Noua strategie de design, numita „Regional Modern”, aduce o atmosfera revigoranta, luminoasa, cu un look ce se apropie mai mult de stilul modern-industrial la parter si unul cald si primitor la etaj, creat prin picturile murale traditionale si scandurile de lemn ca elemente de design.

Tejgheaua si scaunele inalte creaza imaginea unui espresso bar original, oferindu-ti ocazia unei pauze scurte si revigorante.
De asemenea, ferestrele mari ale cafenelei ofera o priveliste minunata spre si dinspre intrarea principala a Mall-ului, formand impreuna cu spatiile inundate de lumina naturala, nu numai locul perfect si relaxant in care te poti rasfata, savurand cafeaua ta preferata Starbucks.

Cu siguranta, este un loc pe care trebuie sa il vezi si in care sa fii vazut!

Dezvoltata pe doua etaje, noua cafenea Starbucks se intinde pe 360 de metri patrati si ofera clientilor 145 de locuri, plus cele in aer liber, intr-o atmosfera lounge, stilata si eleganta. Pentru constructia cafenelei s-au utilizat materiale autohtone, inclusiv elemente reciclate acolo unde a fost posibil.

Masutele pentru citit, accesul la internet wi-fi si spatiile deschise pline de lumina naturala convertesc spatiul intr-un business center prietenos, pentru cei care vor sa lucreze sau sa studieze intr-un mediu creativ.

Orar: deschis de luni pina vineri, de la 8.00 la 23.00, sambata de la 9.00 la 24.00 si duminica de la 9.00 la 23.30.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle