Noua mascara Hypnose Star, Lancome

Lancome, necontestatul expert mascara, reinventeaza magia aducand impreuna doua imagini: Betty Boop si Daria Werbowy. In centrul atentiei: Hypnose Star – o mascara care te face sa te opresti in loc.

Noua mascara Hypnose Star, Lancome

Feminitate irezistibila in mantie stralucitoare, Hypnose Star este obiectul pretios al dorintelor. Pentru adevarati ochi de “cinema”, Lancome dezvaluie secretul genelor ultra-stralucitoare: combinatia dintre o perie inovatoare, cu doua capete interschimbabile si formula “Black Diamond”, cu efect fluid, pentru a contura precis genele.

Chiar si cele mai scurte gene sunt acoperite: datorita formei sale triunghiulare, flexibile, aceasta perie cu totul noua deschide calea unei straluciri inegalabile. Genele sunt lungi, negre si stralucitoare pentru ochi care te fac sa te opresti in loc: intensi, profunzi si misteriosi.

Volumul este garantat datorita diferitelor tipuri de ceara, care invaluie senzual genele, de la radacina pana la varf, pentru o aplicare fara greseala ce confera un volum de vis, cu o separare perfecta. Genele sunt infrumusetate intr-o splendoare tridimensionala .

Gratie puternicei ceri de carnauba, care formeaza un strat subtire pe intreaga suprafata a genelor si care fixeaza perfect arcuirile genelor. Genele etaleaza arcuirea unui model stralucitor…. Uluitor.

Textura fluida si peria absolut noua dau nastere unei aliante surprinzatoare, capabile de a crea un volum ultra-stralucitor si o linie a genelor bine definita. Garantat, ochi care te fac sa te opresti in loc.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty