Multi-Gyn Actigel pentru tratarea vaginitei bacteriene

Majoritatea femeilor se confrunta adesea cu probleme intime. Cele mai frecvent intalnite sunt vaginitele, iar in timpul sarcinii femeile sunt mult mai expuse la dezechilibre microbiene vaginale din cauza fluctuatiilor nivelurilor hormonale.

Multi-Gyn Actigel pentru tratarea vaginitei bacteriene

Folosirea frecventa a sapunurilor parfumate obisnuite, lenjeria intima din material sintetic, dezechilibrul hormonal cauzat de sarcina, menopauza sau stres pot fi una dintre cauzele aparitiei acestei afectiuni.
Tratamentul cel mai des utilizat este cel cu antibiotice, insa, in unele cazuri, vaginita candidozica poate aparea ca efect secundar al administrarii de antibiotice, iar la femeile insarcinate acest tip de tratament nu este recomandat.

Solutia rapida si eficienta in tratarea simptomelor vaginitei bacteriene este Multi-Gyn Actigel, un produs fara conservanti, substante iritante sau hormoni.

Actigel are la baza complexul bio activ 2 QR, substanta naturala extrasa din planta Aloe barbadensis, ce impiedica aderarea bacteriilor daunatoare la tesutul vaginal, cu efect antiinflamator si antiseptic.
Este un produs sigur, fara efecte adverse sau contraindicatii ce poate fi folosit in siguranta in timpul sarcinii si in perioada alaptarii.

Produsul echilibreaza flora vaginala, are efect rapid si inlatura riscul aparitiei unor complicatii legate de vaginita bacteriana.

Actigel se gaseste in toate lanturile de farmacii din tara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet