Marc Jacobs, Proenza Schouler si Joseph Altuzarra concureaza pentru premiile CFDA

Consiliul Designerilor de Moda Americani si-a desemnat nominalizatii pentru premiile de anul acesta.

Marc Jacobs, Proenza Schouler si Joseph Altuzarra concureaza pentru premiile CFDA

Premiile oferite anual de Consiliul Designerilor de Moda din Statele Unite au devenit deja o traditie bine venita. Doar ca, anul acesta, printre nominalizati se afla si cateva nume surprinzatoare.

Unul dintre cele mai neasteptate anunturi a fost acela ca premiul pentru jurnalism si media de moda va merge catre o aplicatie – si anume Instagram -, dar pana la urma nu putem sa negam faptul ca aplicatia a adus in fata a milioane de oameni, in timp real, prezentari, designeri si colectii, dar si barfe si stiri din lumea modei.

La categoria Womenswear Designer of the Year, veteranii Marc Jacobs si Michael Kors concureaza cu mai tinerii Lazaro Hernandez si Jack McCollough de la Proenza Schouler, cu Mary-Kate si Ashley Olsen de la The Row, dar si cu Joseph Altuzarra.

Premiul pentru design de vestimentatie masculina e disputat de Dao-Yi Chow si Maxwell Osborne de la Public School, David Neville si Marcus Wainwright de la Rag & Bone, Thom Browne, Tim Coppens si Tom Ford, iar pentru titlul de cel mai bun designer de accesorii al anului se infrunta Alexander Wang, Irene Neuwirth, Jack McCollough si Lazaro Hernandez de la Proenza Schouler, Ashley si Mary-Kate Olsen pentru The Row si Tabitha Simmons.

La categoria speciala Swarovski Award for Womenswear concureaza Rosie Assoulin, Dao-Yi Chow si Maxwell Osborne de la Public School, si Ryan Roche, iar la aceeasi categorie, dar pentru vestimentatie masculina, castigatorul va fi ales dintre Shayne Oliver de la Hood by Air; Alex Orley, Matthew Orley si Samantha Orley pentru Orley; si Ariel si Shimon Ovadia de la Ovadia & Sons. Swarovski va acorda si un premiu pentru accesorii, pentru care concureaza Paul Andrew, Eva Zuckerman pentru Eva Fehren, si Rachel Mansur si Floriana Gavriel pentru Mansur Gavriel.

Anul acesta, premiul Geoffrey Been Lifetime Achievement, deja anuntat, va merge catre Betsey Johnson. The Founder’s Award este acordat lui Millard Drexler, iar premiul international merge catre Maria Grazia Chiuri si Pierpaolo Piccioli de la Valentino.

Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion