HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL, evenimentul la care nu trebuie sa lipsesti!

Pe 31 mai, in Piata Constitutiei, va avea loc cel mai tare eveniment open air al anului, care va strange peste 25.000 de mii de oameni.

HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL, evenimentul la care nu trebuie sa lipsesti!

Startul petrecerii HOLI va fi dat la ora 12 de catre DJ-ii PRO FM Greeg & Onuc, urmand ca in cele peste 10 ore de muzica sa mixeze cei mai hot DJ ai momentului: Tocadisco, Tom Novy, Claptone, Joris Delacroix, Mantu si Almud & Konstantin.

Piata Constitutiei va deveni, pe data de 31 mai, punctul zero al Bucurestiului, tonele de pudra colorata aruncata in aer, cele mai impresionate proiectii pe una din cladirile simbol ale Bucurestiului, Casa Poporului, cele mai sexy fete dublate de beat-urile celor mai buni DJ ai momentului, facand din acest eveniment must have-ul inceputului de vara.

Acesta este primul eveniment HOLI organizat in Romania, iar datorita cererii mari de bilete, organizatorii au venit in intampinarea fanilor HOLI si au deschis un punct de vanzare in Afi Palace Cotroceni.

Biletele pot fi achzitionate si online de pe site-ul eventim.ro, in pretul biletului intrand si un plic de pudra colorata.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle