Heidi Klum, ambasadoare Astor

Coty Inc., unul dintre liderii globali din industria frumusetii, a anuntat colaborarea cu supermodelul si prezentatoarea TV germana Heidi Klum in calitate de ambasador si consilier artistic al marcii sale globale ASTOR.

Heidi Klum, ambasadoare Astor

In aceasta calitate, Klum colaboreaza cu ASTOR pentru a stabiili directia artistica a unei noi generatii de colectii moderne de make-up si pentru a-si comunica opiniile revolutionare in ceea ce priveste moda catre consumatori, presa si formatorii de opinie din domeniul beauty.

Un model de succes pe plan international, Heidi Klum s-a remarcat de asemenea ca o foarte talentata prezentatoare si producatoare TV, actrita, creatoare de moda si abila femeie de afaceri. Este cunoscuta in intreaga lume, nu numai pentru aparitiile ei pe coperta revistelor de moda, ci si ca gazda a unor emisiuni premiate, precum ‘Project Runway’ si ‘Germany’s Next Top Model by Heidi Klum’, si pentru aparitiile numeroase in emisiuni TV si in filme.

Klum a creat mai multe colectii de succes pentru marci precum Victoria’s Secret Beauty, Destination Maternity si New Balance for Amazon, si este incantata sa se foloseasca de experienta ei pentru acest rol.

Noua colaborare cu ASTOR se bazeaza pe frumusetea, personalitatea si talentul unice ale lui Klum, care vor intari succesul acestei marci inovatoare de cosmetice de calitate.

Aceasta colaborare creativa revolutionara permite marcii ASTOR sa integreze viziunea lui Klum asupra modei in colectiile sale si sa fructifice cat mai bine trend-urile, ca parte din strategia companiei de a prezenta marca unui public nou si de a comunica intr-un mod complet inovator si unic cu consumatorii sai.

In aceasta calitate, Klum va fi implicata in design-ul colectiilor de produse inspirate din cele mai recente trend-uri de pe podiumurile de moda si va aparea in campanile publicitare de print si TV. Ca partener in aceasta alianta, ASTOR va face din personalitatea si inspiratia lui Klum o parte integranta a mesajului de marketing al marcii prin intermediul materialelor print, online si al activitatilor in-store.

Vorbind despre noul contract, Bernd Beetz, CEO Coty Inc., comenteaza: “Suntem foarte entuziasmati de noul parteneriat intre Heidi Klum si ASTOR, iar eu cred ca aceasta colaborare are un potential enorm. Fiind una dintre cele mai frumoase, talentate si celebre femei din lume, Heidi va duce mai departe imaginea pe care brandul ASTOR si-a format-o: relevant, modern si sofisticat.”

Admiratoare de-o viata a marcii ASTOR, Heidi Klum declara: “Sunt extrem de fericita ca ma aflu in familia ASTOR! Este o marca de traditie indelungata si continua sa creeze produse inovatoare, culori si texturi minunate. Abia astept sa imi folosesc experienta de beauty si fashion pentru acest nou rol.”
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty