Exclusiv: Once Upon A Time…Coco Chanel (video)

Elle iti prezinta in exclusivitate primul din cele cinci filme de exceptie, care prezinta fascinanta istorie a brandului Chanel.

Exclusiv: Once Upon A Time…Coco Chanel (video)

Seria „Once Upon A Time… ” incepe cu povestea tinerei Gabrielle ‘Coco Chanel, din momentul decesului mamei sale, continua cu mutarea ei intr-un orfelinat si relateaza debutul casei de moda, dar si deschiderea primului magazin de pe Rue Cambon.

Gabrielle Bonheur Chanel s-a nascut intr-o familie saraca unde tatal este vanzator ambulant de tesaturi, iar mama croitoreasa. Se pare ca de aici si-a luat tanara inspiratia si a decis sa studieze doi ani la colegiul Notre-Dame la Moulins unde a invatat sa coasa.

La 18 ani a cochetat cu muzica si in acelasi timp si-a gasit un loc de munca intr-un magazin de stofe.

Se pare ca numele Coco' provine de la o melodie ( Ko-Ko-Ri-Ko) pe care Gabrielle obisnuia sa o cante in cafeneaua Moulins La Rotonde'.

Dupa ce l-a intalnit pe Etienne Balsan, viata ei s-a schimbat total si asa a inceput pasiunea ei pentru palarii si creatii apreciate in randul femeilor aristocrate.

Urmareste mai jos primul scurt-metraj si revino in fiecare zi a acestei saptamani pentru a vedea urmatoarele 4 filme, exclusiv pe www.elle.ro.
Teodora Dragusin
Foto : Chanel

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion