Citim in iarba – o zi de lectura in parc

Duminica, 25 mai, iubitorii de carte sunt asteptati in Parcul Herastrau, in zona Roata Mare ca sa citeasca in aer liber si sa faca schimb de carti, in cadrul evenimentului Citim in iarba. Intrarea este libera.

Citim in iarba – o zi de lectura in parc

Citim in iarba este un eveniment pentru toata familia si se adreseaza tuturor celor carora le place sa citesca si care iubesc natura; este, de fapt, o zi de lectura in parc.

Probabil cea mai buna metoda de a-i invata pe copii ca cititul e bun e propriul exemplu. Asa ca va invitam sa va dedicati ziua de 25 mai familiei si lecturii in aer liber. Citim in iarba e un eveniment relaxant ca o zi de weekend: stam pe gazon si citim o carte buna cu familia alaturi' spune Laura Ivancioiu, din partea agentiei de PR DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.

Toti cei prezenti la eveniment vor putea face schimb de carti. „Fie ca sunt carti care nu mai corespund varstei copiilor, fie ca pur si simplu vreti sa le dati – aduceti-le in Herastrau pe 25 mai si veti pleca acasa cu povesti noi' adauga Laura Ivancioiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle