Baneasa Shopping City lanseaza Baneasa Stylist Contest!

Baneasa Shopping City lanseaza un concept unic in Romania: Baneasa Stylist Contest, cel mai mare concurs pentru tinerii care aspira la o cariera de stilist.

Baneasa Shopping City lanseaza Baneasa Stylist Contest!

Concursul se va desfasura in perioada 9 octombrie – 18 decembrie 2014 si va avea 4 etape: inscriere, selectia celor mai potriviti candidati, probele de talent si finala.

Juriul va fi format din nume bine cunoscute in lumea modei: Maurice Munteanu, Irina Markovits si Ovidiu Buta. Maurice Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti de moda si bloggeri din Romania. Irina Markovits este unul dintre cei mai apreciati consultanti de stil iar  Ovidiu Buta este stilist si jurnalist de moda.

Cei trei vor desemna, dupa 2 luni de concurs, cei doi castigatori ai marelui premiu: cate un job de stilist in Băneasa Shopping City.

Inscrierile se fac in perioada 9-30 octombrie, la adresa de mail [email protected] Inscrierea consta in trimiterea CV-ului, a unui text cu motivul pentru care vrea sa devina stilist Baneasa Shopping City si a 2 colaje cu propuneri de tinute complete: de zi si de seara.

Cei doi castigatori ai concursului Baneasa Stylist Contest vor fi anuntati pe 18 decembrie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion