Adevaratul curaj (film)

Adevaratul curaj (film)

Adevaratul curaj este o poveste in stil western despre razbunare si onoare, adusa pe mareleecran de Joel si Ethan Coen, care au adaptat romanul clasic al lui Charles Portis si au obtinut deja 10 nominalizari la Oscar si 8 nominalizari la premiile BAFTA, filmul cistigind deja un premiu BAFTA pentru cea mai buna imagine.

Cand tatal ei e ucis de Tom Chaney, un zilier angajat la ferma familiei, Mattie Ross, o fata de numai 14 ani, porneste in cautarea ucigasului, hotarata sa-i dea de urma si sa se razbune. In drumul ei intalneste un serif despre care se spune ca nu e altul mai dur decat el.

E Reuben J. "Rooster" Cogburn, alcoolic, pierde-vara, cu un caracter imposibil, dar Mattie il angajeaza si insista sa mearga cu el, in ciuda impotrivirii acestuia. In drumul lor inspre rezervatia indienilor unde au auzit ca s-ar ascunde Chaney, li se alatura LaBoeuf, un ranger care il cauta si el pe criminal, dar din propriile sale motive. Cei trei au de infruntat pericole si surprize care pun la grea incercare adevaratul curaj al fiecaruia.

Pus in valoare de o distributie remarcabila, care ii include pe pe Jeff Bridges, Matt Damon, Josh Brolin, Barry Pepper, dar si debutanta Hailee Steinfeld in rolul uneia din cele mai tinere si mai curajoase eroine din literatura americana, ADEVARATUL CURAJ este regizat si scris pentru marele ecran de Joel si Ethan Coen, si produs de Scott Rudin, Ethan Coen and Joel Coen. Producatori executivi sint Steven Spielberg, Robert Graf, David Ellison, Paul Schwake si Megan Ellison.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle