Trucuri simple pentru un interviu de succes

Interviul pentru un nou job este intotdeauna o sursa de nervi, insa cu aceste mici trucuri oferite de noi, poti sa fii sigura ca vei trece acest test cu brio!

Trucuri simple pentru un interviu de succes

Simplitate!

Machiajul este unul dintre elementele care te poate ajuta in timpul unui interviu pentru un nou job. Incearca sa nu exagerezi cu acesta si sa apelezi doar la elementele de baza, fond de ten, putina pudra, blush, rimel si ruj. Ti-as recomanda sa lasi deoparte rujul rosu pentru aceasta ocazie, deoarece nu ai vrea ca acesta sa atraga toata atentia interlocutorului tau. Nu subestima puterea simplitatii in aceste cazuri.

Fa-ti temele!


Inainte de a merge la un interviu, intereseaza-te despre compania pentru care intentionezi sa lucrezi. Afla cum a inceput totul, care le sunt asteptarile, carui public i se adreseaza, ce isi doresc de la echipa. Arata-te interesata de tot ce inseamna realizarile companiei. Astfel, interlocutorul tau si veti avea mai multe lucruri despre care sa discutati.

Pune intrebari!

Un lucru apreciat de toate persoanele care se ocupa de recrutarea de noi persoane este, cu siguranta, curiozitatea si interesul candidatilor. Asadar, pregateste-ti o serie de intrebari pentru persoana care te intervieveaza, pentru a-I arata ca esti cu adevarat interesata.

Fii pregatita!

Cel mai important lucru in timpul unui interviu este CV-ul, de aceea incearca sa ai intotdeauna la tine 2 copii ale acestuia, una pentru tine si una pentru interlocutor. De asemenea, incearca sa iti aduci un notebook in care ai putea sa iti noytezi informatii importante despre companie si despre job. Detaliile fac toata diferenta.

Atentie la CV!

Inainte de a trimite CV-ul tau potentialului angajator, reciteste-l cu mare atentie. Ai grija la orice greseala si fii sigura ca informatia este de folos. Te-as sfatui sa mentionezi responsabilitatile de la job-urile anterioare si cum te-au format acestea. Bafta!

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle