TOP 12 influenceri de pe YouTube – cele mai urmarite canale

Iata care sunt cele mai puternice voci care activeaza pe YouTube, cea mai cunoscuta platforma video din lume.

Presa online a inlocuit presa printata, iar acum retelele sociale au monopolul asurpa informatiei – ce urmeaza? Viitorul suna, sau mai bine spus „arata' bine – asta pentru ca se pare ca video-urile si, implicit, cei care le realizeaza, incep sa obtina din ce in ce mai multa putere si influenta in ziua de astazi.

Influencerii de pe YouTube au pornit de la a se inregistra in camerele lor, singuri (da, toti!), de la o pasiune si de la un vis, cu o intuitie incredibila despre ce avea sa devina lumea video-urilor. Prin 2006-2007, cine s-ar fi gandint ca aveam sa ajungem aici?

Dar iata ca acum, aceste voci, tinere de altfel (putini au peste 30 de ani), au milioane de subscribers (abonati) si au reusit sa creeze adevarate comunitati. Se ocupa cu diverse lucruri, mult mai mult decat a se inregistra in timp ce se joaca jocuri video sau pun in scena diverse mici sketch-uri amuzante – majoritatea isi iau rolurile in serios, asa cum ar trebui, si fac acte de caritate, activism sau incearca sa isi educe publicul tanar.

Iata, deci, personalitatile de pe YouTube de care ar trebui sa stii, pentru ca sigur le-ai auzit numele ori, daca nu, sigur le vei auzi de acum incolo!

Citeste si:
Cele mai amuzante 10 meme-uri ale anului 2016

Foto: Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle