(P) Cum slăbești sănătos?

(P) Cum slăbești sănătos?

Un mod de viață echilibrat este în principiu, asumarea unei alegeri. O opțiune care nu se rezumă doar la alimentație, ci și la modalitatea de a trăi în baza unor principii sănătoase și corect înțelese. Și asta pentru că auzim constant că suntem suma experiențelor noastre și că totodată ne definește ceea ce gândim.

Prin urmare, o analiză printr-o introspecție minuțios verificată, poate că nu ar strica pentru fiecare dintre noi. Și dacă și tu decizi că e momentul potrivit să schimbi câte ceva în viața ta, nu te abate de la ceea ce ți-ai propus și realizează că lucrurile se întâmplă în etape. Nu te grăbi să le parcurgi, ai răbdare cu tine și înțelege mecanismele sub care funcționează organismul tău. Rezultatele se obțin mai întâi la nivel individual, pas cu pas, și pe baza lor poți avea o raportare ulterioară și către mase.

Cum dai startul noii provocări?

Dacă ți-ai însușit cea mai importantă etapă, cea a unui mental cu o energie pozitivă și orientat câte rezulate, înseamnă că trebuie să prinzi in schemă și activități ceva mai palpabile.

Iată cum poți continua:

 SECȚIUNEA SPORT

 Fă-ți abonament la sală și ține-te de program!

Analizează-ți echipamentul pe care îl ai și ai grijă să nu îți lipsească elemente din ținuta pe care o vei folosi la sală. Dacă nu ești pregătită din acest punct de vedere, nu ar strica să faci o vizită magazinelor care îți pun la dispoziție tot ce vei avea nevoie. Orientează-te către lucruri lejere, colanți și tricouri din țesături naturale. Pe acestea le poți combina modern cu cel puțin un articol din categoria care se referă la încălțăminte sport și ieftină de damă din cadrul centrelor comerciale.

 SECȚIUNEA SĂNĂTATE

 Menține un echilibru între ceea ce ai plan și activitățile pe care le poți face!

Orice dietă trebuie să se transforme la un moment dat într-un mod de viață sănătos. Asta cu siguranță știi deja. Ceea poate că nu ai în vedere, este că înainte de orice decizie care poate avea repercusiuni medicale, cere sfatul doctorului. Este recomandat să îți efectuezi un set de analize complete care vor dezvălui și pe interior care este starea ta generala în care te afli. În funcție de rezultate și dacă ți se recomanda, consumă coenzima q10 max și suplimentează nivelul vitaminelor și mineralelor. Ai nevoie de forță și energie pentru a te ține de planul tău.

 SECȚIUNEA ALIMENTAȚIE 

 Obișnuiește-te să mănânci regulat și evită să sari peste mese!

Alimentația este și ea foarte importantă în cadrul acestei ecuații. Renunță la obiceiurile nesănătoase, încearcă să reduci consumul de zahăr și grăsimi din organism și extrem de important: hidratează-te cât poți de mult! Corpul uman este format din 70% apa, așa că întreține funcțiile vitale. Adaugă alimentației tale consumul de fructe și legume în stare naturală și dacă ești foarte ocupată în activitatea legată de job, setează o aplicație care să îți amintească constat că poți face comandă de mâncare online. Spațiul îți permite să îți diversifici alegerile și să realizezi combinații sănătoase care să te salveze' de grija gătitului. E suficient să cauți informația acolo unde trebuie.

Reține că toate activitățile din secțiunile de mai sus sunt strâns legate între ele și trebuie să aibă continuitate. Nu te impacienta dacă ajungi în praguri mai dificile și nu sesizezi rezultate. Da-ți timp și concentrează-te să fii și frumoasă, dar și sănătoasă. Alimenteză-ți constant starea de bună dispoziție și fii convinsă că vei reuși să-ți duci la bun sfârșit planul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle