Semne că este o primă întâlnire dezastruoasă și nu ar trebui să mai existe nici măcar a doua

Uneori prima întâlnire adună toate semnalele de alarmă posibile sau măcar o bună parte din ele. Și este ok să pleci mai devreme sau să nu acorzi a doua șansă.

Semne că este o primă întâlnire dezastruoasă și nu ar trebui să mai existe nici măcar a doua

Uneori prima întâlnire poate fi stângace. Amândoi timizi, nu vreți să stricați ceva ce ar putea ieși bine, aveți emoții și vreți să vă prezentați în cel mai agreabil mod. Alteori pur și simplu dai o șansă, deși nu ești teribil de încântată. Vrei să vezi cum se comportă, cum zic prietenele să vezi ce e de capul lui… În anumite contexte poate chiar să îți placă, dar această primă întâlnire să anuleze tot și să te pună pe fugă. Iar conform criteriilor de mai jos, o fugă cu adevărat sănătoasă.

Nu ești în siguranță

Fără să îți dai acordul vrea să te ducă undeva departe de oraș. Sau într-un loc unde nu te simți protejată, e izolat ori cu oameni care îți par periculoși. Legat de periculozitate poate avea ideea unei prime întâlniri cu activități cu care nu te simți confortabil, ci mai degrabă în pericol, și te pune în fața faptului împlinit.

Te jignește…

… sau devine agresiv în momentul în care discutați un subiect, o temă anume care se transformă în polemică. Sigur că nu poți avea aceleași viziuni cu cineva, dar chiar și așa îți poți manifesta dezacordul cu respect.

Încalcă bariera fizică

Vrei să te săruți sau să faci sex de la prima întâlnire? E alegerea ta, ești adult, tu știi pe moment ce e ok sau nu pentru tine. Dar e o alegere asumată, nu ceva impus. În care el vrea să te sărute cu forța, te atinge în locuri nepermise deși îi atragi cât se poate de ferm atenția că are un comportament nepotrivit.

Îți povestește continuu despre fosta relație

Cum să construiești un început cu o persoană, aceasta să te cunoască, dacă unica temă este fosta parteneră, familia ei, ce ați făcut împreună etc.? Cel mai probabil este indisponibil emoțional și încă rănit, iar ceea ce vrea e strictă companie sau un fel de terapeut sau preot căruia să se confeseze.

Începe și îți scoate în evidență defectele

Tu voiai o întâlnire plăcută, nu una cu un critic. În felul aceasta devine abuziv, căci el nu încearcă să te cucerească, ci să te domine și să te supună folosind împotriva ta anumite puncte slabe despre care știai sau pe care ți le găsește el pe loc.

Nu este prezent emoțional

Fizic este cu tine la masă, dar vorbește continuu la telefon, fără să fie vorba despre situații urgente sau petrecere foarte mult timp pe social media. Pe scurt este mai atent la telefon decât la tine.

Flirtează în fața ta…

… cu domnișoara care vă poftește sau vă servește la masă, cu barmanița ori este cu ochii lipiți de o femeie de la masa vecină. Este lipsit de respect.

Citește și:
Ce ai de făcut atunci când descoperi că partenerul de cuplu te minte

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle