(P) PARIS HILTON la NUBA Beach Club pe 18 August

Paris Hilton revine în România pentru un super DJ set electrizant, de data aceasta la malul Mării Negre, în locația NUBA Beach Club, cel mai nou epicentru al distracției estivale din Mamaia Nord.

(P) PARIS HILTON la NUBA Beach Club pe 18 August

După succesul extraordinar avut în urmă cu aproximativ o lună în locația din București a Grupului Nuba, Paris Hilton revine în România sâmbătă, 18 August, pentru a susținte un show extraordinar în locația nou deschisă în Mamaia Nord, la doar 2 săptămâni după ce pe aceeași scenă a avut loc un spectacol momorabil susținut de către megastarul internațional Jason Derulo.

Nuba Beach Club este cel mai nou proiect NUBA Group și cea mai în vogă locație din Nordul stațiunii Mamaia, locație ce include o zonă de plajă și restaurant dar și club în aer liber și zonă de piscină.

Show pe care Paris Hilton îl pregătește în cadrul petrecerii de zi din 18 August de la Nuba Beach Club va fi unul vibrant, iar vedeta își va face apariția în jurul orei 19:00 cu un elicopter privat care va veni direct de la București și va ateriza pe heliportul NUBA Beach Club.

Paris Hilton a îmbrățișat cariera de DJ în urmă cu 5 ani iar în prezent își petrece sezonul estival mixând în locații faimoase din Europa precum Ibiza, Mykonos sau St Tropez iar iarna are un job de resident DJ în Las Vegas.

Moștenitoarea imperiului Hilton a lansat 25 de parfumuri și de curând o linie cosmetică de îngrijire corporală și a tenului, business-uri care împreună cu contractele de imagine și cariera de DJ i-au generat vedetei peste 320 milioane de euro, avere estimată.

Rezervările pentru acest eveniment au fost făcute încă de la începutul lunii iar peste 90% dintre mese sunt deja ocupate. Un număr foarte mare dintre acestea sunt destinate clienților din Anglia, Franța, Elveția, UAE sau Germania.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle