Oana face echipă cu superstarul columbian Reykon pe cel mai nou single – „Sisas”

Oana este unul dintre cele mai promițătoare proiecte internaționale din ultimul an. Artista născută și crescută în România, dar devenită celebră în Ecuador datorită frumuseții sale, revine cu un nou single - Sisas, o colaborare cu Reykon, unul dintre cei mai faimoși artiști din America Latină.

Oana face echipă cu superstarul columbian Reykon pe cel mai nou single – „Sisas”

Oana s-a mutat în Spania când avea doar 13 ani. În timpul unei excursii în Ecuador, frumusețea artistei a captat atenția unei televiziuni naționale, unde a fost semnată imediat. Ulterior a apărut în emisiuni TV precum „Combate', „Atrevidos' și „Soy el Mejor VIP'.

Oana s-a întors în Spania și a pus cariera în televiziune pe pauză pentru a-și urma adevărata chemare: muzica. Tot în Spania l-a contactat pe Costi, iar chimia muzicală dintre cei doi a dat naștere single-ului „Duro'.

Piesa a debutat pe locul 2 în topul iTunes Ecuador, fiind inclusă în cele mai populare playlisturi latino din Spotify: „New Music Friday Latin America”, „Viral Chart Ecuador', „Viral Chart Argentine', „Pachangueo” și „Nuevo Flow'. „Duro' a ajuns și în topul Shazam România & Ecuador.

Succesul artistei a fost remarcat și de către Reykon, care a vrut să colaboreze cu Oana pe noua versiune a piesei „Duro', intitulata „Sisas'.

Reykon este un artist de origine columbiană al cărui nume este sinonim cu reggaetonul în țara sa natală. A fost primul artist columbian care a colaborat cu Daddy Yankee pe piesele „Señorita' și „Imaginandote'. Colaborarea i-a adus lui Reykon recunoaștere internațională, „Señorita' ocupând prima poziție în țări precum Peru, Ecuador și Chile.

„El Lider', albumul său de debut lansat în 2018, a ocupat prima poziție în topul US Latin Album Chart.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle