Noul medic preferat al lui Donald Trump crede în ADN extraterestru, sex cu demoni și tratament cu hidroxiclorochina împotriva COVID-19

Când vine vorba despre Donald Trump, puține sunt lucrurile care ne mai surprind. Și, cu toate acestea, iată că Președintele american continuă să șocheze întreaga planetă.

Noul medic preferat al lui Donald Trump crede în ADN extraterestru, sex cu demoni și tratament cu hidroxiclorochina împotriva COVID-19

Este cunoscut faptul că Donald Trump se folosește de platformele de social media pentru a-și expune părerile – de multe ori controversate – cu privire la problemele care afectează americanii și nu numai. Mai nou, își exprimă susținerea față de unii doctori care șochează prin afirmațiile lor.

Donald Trump a considerat oportun să le arate fanilor care îl urmăresc pe Twitter un video în care apare un medic pe nume Stella Immanuel, despre același video făcând declarații și fiul Președintelui american, Donald Trump Jr., care a spus că este „un clip obligatoriu de văzut”.

În acel video, doctorița din Houston laudă și susține folosirea hidroxiclorochinei, tratamentul pe care l-a luat și Donald Trump, și despre care studiile au demonstrat clar nu ar avea niciun efect asupra Covid-19. Mai mult, aceasta spune că măștile nu sunt necesare pentru a opri transmiterea coronavirusului. Toate aceste declarații au transformat-o în ultimele zile pe Stella Immanuel într-un star pe social media, discursurile sale video strângând zeci de milioane de vizualizări.

În discursul devenit viral pe care Stella Immanuel l-a susținut la începutul săptămânii, pe treptele Curții Supreme de Justiție din Washington, aceasta a declarat că a reușit să trateze cu succes sute de pacienți infectați cu coronavirus folosind hidroxiclorochina, tratamentul pe care l-a promovat din greu Donald Trump la debutul pandemiei de coronavirus, spunând că și el l-a luat. Mai mult, aceasta a declarat că ea și echipa ei au reușit să nu se infecteze cu coronavirus chiar dacă nu au purtat măști decât ocazional.

Însă un nou studiu dezvoltat de oameni de știință din Brazilia a arătat că hidroxiclorochina, administrată singură sau împreună cu antibioticul Azitromicină nu îmbunătățește starea de sănătatea a pacienților cu Covid-19 în stare ușoară sau moderată. Studiul s-a desfășurat în 55 de spitale din Brazilia și a inclus 504 pacienți cu Covid-19 care nu aveau nevoie de oxigen sau primeau până în 4 litri de oxigen pe minut. Acestora le-a fost administrat ori un tratament zilnic cu 400 mg de hidroxiclorochina ori unul care conținea pe lânga asta și o doză zilnică de 500 mg Azitromicină. După 15 zile niciunul dintre aceste tratamente nu a avut vreun rezultat notabil.

Clipurile virale postate atât pe Facebook cât și Twitter au fost șterse până la urmă de administratorii celor două rețele de social media, citând regulile privind răspândirea informațiilor false privind COVID-19. Immanuel a răspuns la scurt timp după ce clipurile au fost sterse.. în felul ei. „Hello Facebook pune înapoi pagina cu profilul meu și videourile sau calculatoarele tale vor începe să se strice până vei face asta. Nu ești mai mare decât Dumnezeu. Îți promit.”, a scris aceasta pe Twitter.

Poate nimic anormal până aici, însă medicul despre care este vorba, Stella Immanuel, are la activ numeroase declarații de-a dreptul halucinante. Și poate toți cei care ascultă astfel de discursuri ar fi bine să se documenteze temeinic înainte de a crede tot ceea ce se spune, chiar dacă vorbim despre un medic care pare să aibă susținerea lui Donald Trump.

Stella Immanuel este un medic pediatru din Houston care susține că unele probleme ginecologice cu care se confruntă femeile – precum chisturile ovariene, infertilitatea sau endometrioza – sunt, de fapt, cauzate de faptul că femeile fac sex în vis cu demoni și vrăjitoare. Mai mult, ea susține că ADN extraterestru este folosit în prezent în tratamentele medicale și că oamenii de știință pregătesc un vaccin care să prevină ca oamenii să devină credincioși.

Un alt aspect care trebuie să îi facă pe mulți să pună la îndoială spusele acestui doctor este că, spre deosebire de mare majoritate a medicilor pediatri, ea laudă, susține și încurajează pedepsele fizice în cazul copiilor. „Copiii trebuie să fie bătuți”, spune ea într-un discurs din 2015 care este postat pe YouTube.

Citește și:
Tratamentul cu hidroxiclorochină pentru pacienții cu COVID-19 a fost oprit la nivel mondial!

Foto: Arhiva Revistei ELLE, captura Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle