My priceless Cannes, de Roxana Voloseniuc

Sunt pentru prima oara la Cannes Film Festival si, trebuie sa recunosc, experienta este unica!

My priceless Cannes, de Roxana Voloseniuc

Nu participi doar la un festival, Cannes-ul este o imensa scena unde au loc cele mai cool petreceri, evenimente, unde strada in sine are o atmosfera de bal! De la rochii, bijuterii, tuxedo, la limuzine, covoare rosii intinse peste tot, lumini, candelabre.. Si totul se transmite live!

Nu trebuie sa fii chiar acolo ca sa simti atmosfera unui eveniment care se intampla la 50 de metri de tine pentru ca faci deja parte din ea, oriunde te-ai afla in Cannes!

Am trait multe experiente unice, dar aceasta este, fara doar si poate one of the best, intr-un cuvant, priceless!

Intr-o singura zi sa cobori la micul dejun cu Eva Herzigova, la pranz sa stai alaturi de Pedro Almodovar iar seara sa-l vezi pe covorul rosu alaturi de sute de vedete nu ti se intampla in fiecare zi, si poate nici intr-o viata!

Cannes-ul este fantezia oricarui actor si regizor, dar este si fantezia oricarui designer, pentru ca aici orice este posibil! Este singurul loc din lume unde am vazut cele mai multe rochii couture pe metru patrat, pot sa aiba trene de sapte metri, sa fie batute in paiete si nimic sa nu para prea mult'. Un spectacol pe care nu l-am mai vazut niciodata! Este vorba de acea tranzitie „going from waching it to living it'.

de Roxana Voloseniuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle