Melania Medeleanu îl prezintă pe fiul ei, Radu Petru, în exclusivitate în UNICA de iunie!

După ani de zile în care și-a dedicat viața copiilor, atât la MagiCAMP, cât și la afterschool-ul social din Clinceni, pe care ea însăși l-a fondat, Melania Medeleanu are acum propriul ei copil.

Melania Medeleanu îl prezintă pe fiul ei, Radu Petru, în exclusivitate în UNICA de iunie!

În exclusivitate pentru revista UNICA de iunie, vedeta a vorbit despre anevoiosul drum pe care a fost nevoită să-l parcurgă spre această nouă etapă din viața ei, dar și despre trăirile sale din prezent, alături de bebelușul Radu Petru.

Melaniei Medeleanu nu i-a fost ușor să rămână însărcinată. S-a confruntat cu aceeași problemă de sănătate cu care mii de femei din România se confruntă la rândul lor. Iată însă că acum, la 41 de ani, Melania Medeleanu e o tânără mămică fericită, cu multe planuri de viitor.

În UNICA de iunie, Melania a vorbit pentru prima oară, în exclusivitate, despre experiența sarcinii, despre neprevăzutul nașterii și despre noua ei viață din prezent, alături de băiețelul ei. A vorbit despre discreție, despre lecții, bucurii și provocări. Mai multe detalii, dar și primele poze cu Radu Petru, AICI.

Revista UNICA, ediția de iunie, poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei începând de vineri, 24 mai.

Pictorialul cu Melania Medeleanu și fiul ei, Radu Petru, a fost realizat de Alex Gâlmeanu. Toate fotografiile au fost făcute cu telefonul Huawei P30 Pro.

În ediția de iunie, o parte din tirajul revistei Unica are inserat un cadou special – o apă termală Ivatherm, la prețul de 16,90 lei (revista + produs cosmetic).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle