Jam’Affair, Baha, cu Loredana & Gojira

Editia cu numarul 15 a binecunoscutelor petreceri BAHA propune un nou concept, care va duce una dintre cele mai iubite petreceri de muzica electro la un nou nivel, unul experimental. Evenimentul va avea loc sambata 15 decembrie, incepand cu ora 23.00 la Turbohalle.

Jam’Affair, Baha, cu Loredana & Gojira

Avand cap de afis cea mai eclectica artista din Romania, Loredana Groza cunoscuta deja pentru reinventarea constanta si diversitatea stilurilor – care va imparti scena cu Gojira, Planet H si Chimie, acest jam session promite sa se transforme intr-una dintre cele mai interesante petreceri din oras, in mod sigur locul unde trebuie sa ajungi pe 15 decembrie.

Iar daca scena centrala se va concentra pe jam session-ul Loredana | Gojira, pe cea de-a doua scena vor performa Mitch Alive si Yatziv Caspi, doi mixologi muzicali berlinezi, care au un singur gand: sa tina multimea dansand pana dimineata. Ii vor urma Oliver $, completat de Charlie Boy, Johnny, Jo.E si Tzuc care vor duce petrecerea catre un final incendiar.

BAHA a inceput in 2004 ca o petrecere privata intre prieteni. Insa de la o editie la alta evenimentele au devenit din ce in ce mai mari, iar grupul de prieteni care le organizeaza din ce in ce mai strans. Lucrurile esentiale s-au pastrat: accesul la BAHA este privat, pe baza unei liste nominale, iar organizatorii se bazeaza pe calitatea tuturor elementelor pentru a oferi una dintre cele mai bune experiente, incepand cu artistii invitati pe scena si continuand cu serviciile de logistica si selectie a partenerilor, BAHA are reputatia unui eveniment remarcabil, organizat excelent.

Pentru detalii suplimentare si bilete vizitati baha.ro/bilete

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle