Filme pe care merită să le urmărești dacă ai nevoie de mai mult optimism în viața ta

Dacă simți că ai nevoie de mai mult optimism în viața ta, îți recomandăm să vizionezi filmele din această listă de mai jos.

Trebuie să recunoaștem că uneori avem nevoie de un impuls de încredere pentru a ne duce la bun sfârșit visul. Însă, cum ar fi dacă motivația ar veni din filmele pe care le urmărim? Ți-am pregătit o listă cu pelicule care, deși te vor amuza pe alocuri, te vor face să simți că într-adevăr ești capabilă să faci orice ți-ai propus și te vor încuraja să nu renunți niciodată, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini:

The World’s Fastest Indian

The World’s Fastest Indian spune povestea unui locuitor din Noua Zeelandă pe nume Burt Munro care și-a petrecut ani de zile încercând să își îndeplinească cel mai mare vis. El vrea să își reconstruiască motocicleta din 1920, cea care l-a și ajutat să atingă un record mondial de viteză. În rolul principal îl avem pe Anthony Hopkins, iar pelicula cu siguranță îți va aduce bună dispoziție.

The Straight Story

În filmul The Straight Story, regizat de David Lynch, Alvin Straight, un bărbat în vârstă de 73 de ani, descoperă că fratele său, cu care nu a mai păstrat legătura, a suferit un accident vascular cerebral. Alvin nu are un permis de conducere, dar totuși decide să plece într-o aventură. Așa că, el cumpără o mașină de tuns iarba pentru a se întâlni cu fratele său și a reface relația cu el. Pe parcurs, întâlnește oameni noi, cu care leagă noi prietenii.

Everybody’s Fine

După moartea soției sale, Frank pleacă într-o excursie pentru a-și vizita toți copiii care locuiesc în state diferite. Cu ocazia asta, află mult mai multe lucruri surprinzătoare despre familia lui și reușește să se reîntâlnească cu toți membrii ei. Printre actorii pe care îi vei descoperi în distribuție se numără Robert De Niro, Drew Barrymore, Kate Beckinsale și Sam Rockwell.

Gifted Hands: The Ben Carson Story

Gifted Hands: The Ben Carson Story surprinde biografia cunoscutului Ben Carson, un neurochirug de renume mondial la Johns Hopkins. Ben a crescut fără tată, iar mama lui a crezut în abilitățile fiului său și l-a încurajat să se dezvolte. Ben a devenit unul dintre cei mai renumiți neurochirurgi din SUA datorită perseverenței de care a dat dovadă, determinării, dar și sprijinului primit din partea familiei. Acest film ne învață să nu renunțăm niciodată la visul nostru și să luptăm pentru el.

Bend It Like Beckham

Jess este o tânără de 18 ani care încă din copilărie a fost atrasă de fotbal. Însă, familia ei nu a fost de acord cu asta. În ciuda acestei păreri din partea părinților, Jess este remarcată de un antrenor de fotbal și o include ca membră a unei echipe profesionale. Tânăra încearcă acum să le demonstreze tuturor că pasiunea ei nu este una trecătoare.

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

În apropierea zilei sale de naștere, Alexander vrea ca familia lui să trăiască în pielea lui pentru a vedea cât de complicat este pentru el. Dorința lui se îndeplinește mai repede decât s-ar fi așteptat pentru că a doua zi întreaga familie Cooper trăiește un dezastru și trebuie să facă față tuturor problemelor care apar.

One Chance

One Chance spune povestea adevărată și emoționantă a lui Paul Potts, jucat de James Corden, un britanic al cărui vis este să devină cântăreț de operă. Dorința lui devine realitate după mulți ani, timp în care participă și la show-ul de talente Britain’s Got Talent. Acest film ne spune cât de important este să nu abandonăm drumul către obiectivele noastre.

Begin Again

Gretta, jucată de Keira Knightley, este o compozitoare care s-a despărțit de iubitul ei. Ea se întâlnește cu Dan, interpretat de Mark Ruffalo, care lucrează la o casă de înregistrări. Întâlnirea lor este importantă pentru amândoi pentru că decid să înregistreze propriul album și, chiar dacă nu dispun de resursele financiare și materiale, reușesc să producă muzică, iar colaborarea dintre ei se anunță a fi promițătoare.

Wimbledon

Lizzie este o tânără vedetă a tenisului american. Peter, în schimb, este un jucător profesionist de tenis care și-a pierdut ambiția și nu prea are succes. El se retrage, sperând să joace pentru ultima oară la turneul de la Wimbledon. Lizzie și Peter trăiesc în lumi diferite, dar devin tot mai apropiați în timpul jocurilor, când își petrec timpul împreună și ajung să se îndrăgostească.

Last Chance Harvey

Harvey este divorțat, iar viața lui nu este atât de palpitantă pe cât și-ar dori, dimpotrivă, este chiar plictisitoare. Până într-o zi, când într-un aeroport o întâlnește pe Kate, față de care simte o legătură puternică, fără să o și cunoască. Dustin Hoffman și Emma Thompson, protagoniștii peliculei, te vor impresiona cu interpretarea lor.

Citește și:
Filmele care te vor determina să pleci cât mai curând în vacanță

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle