Filme de neratat în luna septembrie în cinematografe

Care sunt noutățile cinematografice pe care abia așteptăm să le vedem luna aceasta la cinema? Ți-am pregătit o mică selecție.

Iată ce filme poți vedea în luna septembrie în cinematografe.

Malignant

Annabelle Wallis, Maddie Hasson, George Young, Michole Briana White, Jacqueline McKenzie fac parte din distribuția acestui film thriller cu accente horror. Pelicula spune povestea lui Madison, care este urmărită de viziuni șocante ale unor crime cumplite, iar chinul ei se înrăutățește pe măsură ce își dă seama că visele ei sunt de fapt realități terifiante

Premiera: 3 septembrie

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Simu Liu, Awkwafina, Tony Leung, Meng’er Zhang și Michelle Yeoh interpretează rolurile principale din acest film Marvel, prima peliculă cu supereroi care are o distribuție de origine asiatică. Shang-Chi este numele personajului principal care se implică într-o misterioasă organizație cunoscută cu numele de Ten Rings și se vede obligat să-și înfrunte trecutul pe care a decis să îl ignore atunci când a hotărât să ducă o viață normală în San Francisco.

Premiera: 3 septembrie

Nowhere Special

O dramă emoționantă, inspirată din evenimente reale, în care rolurile principale sunt interpretate de James Norton, Daniel Lamont, Eileen O’Higgins, Valerie O’Connor, Valene Kane. Filmul spune povestea lui John, un spălător de geamuri văduv în vârstă de 35 de ani, care și-a dedicat viața creșterii fiului său după ce mama acestuia a decedat la scurt timp după nașterea băiatului. Când află că este bolnav și mai are doar câteva luni de trăit, John pornește în căutarea familiei ideale pentru băiețelul de doar trei ani.

Premiera: 10 septembrie

Mia își ratează răzbunarea

Mia își ratează răzbunarea este al doilea lungmetraj regizat de Bogdan Theodor Olteanu. Protagonista filmului, Mia, este o tânără actriță, hotărâtă să se răzbune pe fostul iubit. În zilele care urmează despărțirii lor violente, ea încearcă să se filmeze cu un alt bărbat. Ar fi – crede ea – răspunsul perfect pentru gelozia lui obsesivă. Din distribuție fac parte actorii Ioana Bugarin, Maria Popistașu, Ana-Maria Guran, Carol Ionescu, Adrian Nicolae, Alexandru Ion, Mădălina Stoica, Ecaterina Lupu, Ștefania Cîrcu, Silvana Mihai. Filmul a avut premiera internațională în luna octombrie 2020, în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Varșovia, unde a obținut o Mențiune specială a juriului.

Premiera: 10 septembrie

The Human Voice

Celebra actriță britanică Tilda Swinton este protagonista acestui scurtmetraj, prima producţie în limba engleză a apreciatului regizor Pedro Almodóvar. Drama are la bază piesa de teatru omonimă a poetului şi dramaturgului francez Jean Cocteau.

Premiera: 17 septembrie

The Boss Baby: Family Business

Nu putea să lipsească și o animație adorabilă dintre recomandările noastre pentru această lună. Frații Templeton sunt acum aduți și fiecare și-a urmat propriul drum în viață, însă o nouă apariție în viața lor îi va readuce împreună și le va oferi inspirație pentru o nouă afacere de familie.

Premiera: 17 septembrie

Dear Evan Hansen

Filmul este o adaptare a muzicalului premiat cu Tony și Grammy despre Evan Hansen, un licean care suferă de anxietate socială severă. Sinuciderea unui coleg de clasă îi va schimba însă viața și trece printr-o lungă călătorie spre a se înțelege și a se accepta. Din distribuție fac parte Ben Platt, Kaitlyn Dever, Julianne Moore, Amy Adams.

Premiera: 24 septembrie

Citește și:
Prieteni pe ecrane, conflicte majore în viața reală: Cum s-au înțeles, de fapt, acești actori în spatele camerelor de filmat

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle