14 filme de Halloween pe care ar trebui să le vizionezi dacă nu-ți plac cele horror

În luna octombrie a fiecărui an suntem înconjurați de costume, decorațiuni și invitații la petreceri tematice. Îți propunem câteva filme de Halloween pe care să le vizionezi în perioada următoare.

Chiar dacă sărbătoarea se celebrează în SUA, europenii au împrumutat partea ceva mai distractivă a evenimentului și au tranformat-o într-o ocazie de a-ți petrecere timpul cu prietenii, construindu-ți machiaje și costume cât mai creative, dar și urmărind filme de Halloween.

Putem spune că Halloween-ul i-a divizat pe cei pasionați în persoane cărora le plac filmele horror, romanele lui Stephen King și prăjiturile decorate cu păianjeni din jeleu, și persoane care se bucură de atmosfera sărbătorii urmărind filme tematice fără povești care implică fantome și crime, savurând plăcintă cu dovleac și ornând un felinar.

Dacă te încadrezi în cea de-a doua categorie, îți facem câteva sugestii de filme de Halloween pe care să le vizionezi în această perioadă, fără să fii nevoită să aprinzi toate luminile din casă pe timpul nopții

Citește și:
Celestial Makeup – machiajul perfect pentru Halloween

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle