Fabuloasa viață a Prințesei Maria Olympia a Greciei

În vârstă de 21 de ani, urmând să împlinească 22 de ani peste câteva luni, Prințesa Maria Olympia duce o viață ca în filme.

Fabuloasa viață a Prințesei Maria Olympia a Greciei

Viața prințesei Maria Olympia a Greciei, în vârstă de 21 de ani (născută pe 25 iulie 1996) ar putea fi, cu siguranță, subiectul unui film mai mult decât interesant. Se bucură de o viață privilegiată, dar nu trebuie să respecte rigorile pe care membrii familiilor regale le au impuse, de obicei.


Garderoba ei conține numai piese semnate de marile case de modă ale lumii. Prințesa Maria Olympia a Greciei spunea mai de mult că brand-urile ei preferate sunt Dior, Dolce&Gabanna, Isabel Marant și Givenchy.

Valentino moment

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on

Merge adesea în călătorii în destinații spectaculoase. Îi plac vacanțele în locuri exotice, iar când nu este în vacanță, merge la petreceri alături de diverse vedete internaționale.

🐚🐠🐟🐬🐳🐙

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on

Tatăl ei este Prințul Pavlos, fiul ultimului rege grec înainte de abolirea monarhiei. Mama ei, Marie-Chantal, este fiica miliardarului american care este co-fondator al shoppingului fără taxe. Maria Olympia s-a născută în New York, iar la vârsta de 7 ani s-a mutat în Londra, alături de părinții și de frații ei mai mici. În prezent, se află din nou la New York, unde studiază fotografie și modă în cadrul NY University.

Cu toate că duce această viață luxoasă, Prințesa Maria Olympia a Greciei are și un job! Este model, pasiunea pentru modă fiind moștenită din familie, de la mama sa.

Thank you so much @michaelkors for last night 💜

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on

Își petrece viața în compania unor oameni faimoși, precum Valentino sau Michael Kors. Pe lângă apariția în diverse reviste, aceasta a și defilat pentru Dolce&Gabbana.

Prințesa a recunoscut că nu vorbește limba greacă, dar vizitează Grecia de câte ori are puțin timp liber.

Acum ceva vreme, au apărut niște zvonuri cum că ar fi existat niște legături amoroase între ea și Prințul Harry. Aceste zvonuri, inventate de o revistă australiană, s-au dovedit a fi neadevărate. Cu toate acestea, au creat destul de multă vâlvă. Probabil Maria Olympia s-a bucurat, căci din acel moment ea a devenit mult mai cunoscută, iar numărul urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare a crescut considerabil.

If you need me call me on my shell

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on

A fost botezată, de asemenea, de niște membri ai unei familii regale, întrucât nașii ei sunt Prințul Charles, Prințesa Alexia din Danemarca și Prințul Michael al Greciei.

Așadar, Prințesa Maria Olympia a Greciei este o norocoasă! Se bucură de privilegiile regale, dar trăiește o viață cu adevărat fabuloasă, plină de petreceri și de vacanțe. Nu are limite impuse și se poate mândri cu outfit-uri cu adevărat spectaculoase.

Citește și:
Viața fabuloasă a Victoriei Swarovski în imagini

Text: Amy Abaluta
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle