Ești singură? Lucruri inconștiente pe care le faci și îndepărtează bărbații

Anumite lucruri îndepărtează bărbații și îți sabotezi singură, din start, șansa de a dezvolta o nouă relație de cuplu. La ce comportamente să fii atentă.

Ești singură? Lucruri inconștiente pe care le faci și îndepărtează bărbații

Ți s-a întâmplat să ieși cu același bărbat la 2-3 întâlniri, să ți se pară totul grozav, că întâlnirea a mers de minune, iar ulterior el să dispară? Ori chiar după o primă întâlnire reușită el să bată, elegant, în retragere? Sigur, acești bărbați și ei pot avea partea lor de responsabilitate. Poate nu sunt pregătiți pentru o relație, doar testau să vadă cum mai e să ieși la întâlnire, au probleme de atașament, sau n-a fost chimie. Însă acum ne uităm la ce se întâmplă cu tine și lucrurile pe care le poți face tu și, inconștient, să sabotezi relaționarea.

Prea multă sau prea puțină comunicare

Ai fost timidă, retrasă, și l-ai lăsat mai mult pe el să vorbească. Poate chiar în întregime. E obositor să duci de unul singur partea de conversație, ba chiar frustrant. La polul opus este varianta în care tu ai fost cea care a vorbit non-stop. Ceea ce poate da impresia că mai mult te interesează să te expui tu, decât să îl cunoști pe celălalt și ce are de spus pe un subiect anume.

Selfie și social media

Dacă ești o mare fană a Instagramului, și ați mers într-un loc foarte drăguț, ce aproape că imploră să fie postat, ai cedat tentației de a face o mini ședință foto cu locul în sine. Sau ți-ai surprins unghiul bun într-o serie de selfie-uri. Ce să mai spunem de tag împreună când abia vă cunoașteți. Nu toată lumea este pasionată de social media și această vizibilitate, iar pentru unii este un turn off serios.

Minciuna

Poate că știe deja anumite lucruri despre tine de la o cunoștință comună, iar de multe ori internetul este mai ceva ca un agent secret ce dezvăluie informații la un simplu click. Ori ai vrut să îl impresionezi și ai pozat în ceea ce nu ești, ai înflorit puțin (mai mult) un context anume ca să dai bine. Lipsa onestității este un semnal de alarmă major.

Competiția…

… este pentru cuplu ceea ce rugina e pentru fier. Indiferent că vă aflați la început sau aveți ani de relație. Iar dacă la aceste prime întâlniri ai intrat în competiție cu el… Ei bine, niciunui bărbat nu îi place să fie castrat emoțional, să intri în luptă de putere cu el și să încerci să îl domini.

Nu ai ținut cont și de el

Dintr-un sentiment de îndreptățire, întâlnirea ai făcut-o să fie în întregime despre tine. Ce îți place ție să faceți, unde îți place să mergeți etc. Sigur, că în cuplu puteți avea pe rând activitățile voastre preferate, însă aici nu te-a interesat opinia lui sau cum i-ar plăcea să vă petreceți întâlnirea.

Lauda sau victimizarea

Evident că la întâlnire împărtășești informații despre tine, ba chiar în funcție de nivelul de conectare poți ajunge la intimități profunde. Aici depinde mult și cum prezinți lucrurile. Dintr-o zonă de victimă, persoană nedreptățită constant, zeița de pe piedestal care se laudă, sau pur și simplu o dezvăluire autentică fără nicio formă de dramatism la niciun pol.

Citește și:
Cum să gestionezi situațiile când partenerul de cuplu te stresează mai rău decât șeful

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle