Ești singură de foarte multă vreme? În ce măsură tu ești cea care influențează acest deznodământ

Spui că nu ai noroc în ceea ce privește bărbații? Faptul că ești singură ar putea avea legătură cu anumite lucruri de care chiar tu ești responsabilă.

Ești singură de foarte multă vreme? În ce măsură tu ești cea care influențează acest deznodământ

Îți dorești mult o relație de cuplu, și cu toate astea ești singură de luni sau ani. Îți spui că intri în categoria fetelor bune care nu au noroc, ori pe secțiunea ta de vârstă opțiunile masculine nu sunt nici pe departe strălucite. Practic toată responsabilitatea o pasezi către ceilalți. E timpul să te uiți la propriile acțiuni și să faci un exercițiu al sincerității pentru a vedea în ce măsură te sabotezi de una singură.

Îi transformi în prieteni

Sunt bărbați interesați de tine, care te curtează și îți caută compania. Însă tu joci cu ei din start rolul de cea mai bună prietenă. Nici nu îți dai seama de mecanism, uneori prietenii sunt cei care îți atrag atenția că ei vor mai mult de la tine decât o simplă prietenie. Însă tu rămâi prinsă în această buclă a amiciției până ei se conving că nu au nicio șansă și pleacă.

Cazurile imposibile

Bărbații pe care tu îi alegi sau la care visezi sunt cele mai nepotrivite persoane de care ar trebui să fugi mâncând pământul. Dar tu rămâi acolo sperând că apare șansa de a fi împreună, că el va avea revelația ce persoană minunată ești tu și termină cu relația sau căsătoria în care se află, încetează cu ieșitul cu multiple femei, suferința după o iubire neîmplinită etc. Desigur asta nu se întâmplă, ori dacă deveniți intimi nu veți fi mai mult de prieteni cu beneficii.

Te critici foarte mult

În ochii tăi nu ești demnă (încă) de o relație de cuplu. Consideri că trebuie să mai slăbești, să câștigi mai mulți bani, să ai un job mai strălucitor, să îți schimbi garderoba, casa etc. Practic ai o listă lungă de bifat ca abia apoi să devii eligibilă pentru un bărbat. Părerea ta despre tine este foarte proastă și constant găsești ceva la care e necesar să lucrezi. Nu dintr-o zonă a creșterii și evoluției personale, ci din cea a criticismului feroce.

Nimic nu te mulțumește

Trăiești din perspectiva social media și a vieții vedetelor. Ești atât de influențată de tot acest display de lux, gesturi grandioase, ți-ai creat niște standarde atât de înalte și atât de nerealiste încât nimeni nu poate ajunge la ele. Evident fiecare potențial partener va fi insuficient.

Ai rămas la un stadiu de fetiță

Relația de cuplu vine la pachet cu o serie de responsabilități și tocmai de acestea fugi. Îți dorești mai degrabă un tată decât un partener de cuplu. Cineva care să te îngrijească, susțină, ghideze, dar cu care viața sexuală este în derivă căci este ultimul lucru care te interesează. Nu dorești să faci eforturi în cuplu, ci celălalt să fie singurul care le face.

Prioritizezi disfuncțional

Ești prinsă într-un circuit carieră – distracție cu prietenii, ori te focusezi numai pe unul dintre aceste aspecte. Un bărbat nu prea are loc în viața ta căci nu îi faci. Valabil și dacă încă ești într-o relație simbiotică cu părinții, iar ei sunt cei care îți dictează alegerile de viață.

Citește și:
Ce ai de câștigat atunci când ești într-o relație cu un bărbat cu inteligență emoțională mare

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle