Dovezi că faci sexting cu persoana nepotrivită și trebuie să te oprești

Atunci când faci sexting într-o anumită măsură te vulnerabilizezi, iar cel care primește mesajele poate foarte bine să nu fie demn de ele. Căci te pune în pericol.

Dovezi că faci sexting cu persoana nepotrivită și trebuie să te oprești

Conceptul de sexting nu îți este necunoscut. Mai degrabă ai putea spune că este o oarecare normalitate a interacțiunii sexuale de astăzi din mediul online, care ne-a cotropit viețile încă de dinainte de pandemie. Sexting cu partenerul de cuplu oficial, cu cel cu care ai doar o prietenie cu beneficii, cu cel cu care doar flirtezi sau alături de care te-ai vedea în relație. Dar sexting nu înseamnă doar mesaje cu evidentă încărcătură sexuală, ci și poze indecente sau chiar nuditate. Ca atare sexting-ul te plasează într-o zonă a asumării totale sau a unei vulnerabilități în care celălalt primește o anumită putere.

Te presează

Ești ok să faci sexting, dar în condițiile tale. Persoana nepotrivită care să se afle în fața celuilalt ecran te va obliga, îți va impune propriile sale reguli. Ești deschisă la un limbaj mai vulgar, obscen sau cât se poate de descriptiv, dar el te presează să îi trimiți poze nud. Altfel se va retrage din interacțiunea cu tine. Sau insistă să îi descrii anumite fantezii sexuale pe care dorești să le ții doar pentru tine. Nu ține cont de limitele tale și nu îl interesează ce îți aduce un evident disconfort.

La asta se rezumă tot

Pentru el este un joc sexual, de validare, incitare, însă nu iese din zona de online sau nu intră în altfel de discuții. Poți intra în capcana în care sexting-ul este o modalitate disfuncțională de a-l atrage, de a-l face să își dorească mai mult de la tine. Vrei să îl cunoști, să ieși cu el, să încercați o relație, iar teasing-ul sexual crezi că îl va duce în această direcție. Ceea ce nici nu se întâmplă, sau maxim își va dori cu tine o experiență sexuală completă live.

Dezlănțuie furia

Nu ies lucrurile așa cum și-ar dori? Consideră că nu ești suficient de transparentă, deschisă, faci sexting cu o anumită frână ce care scopul să te protejeze? În mod normal ar trebui să respecte asta, dar el încearcă să te manipuleze, să te facă să te simți vinovată sau insuficientă, ca apoi să dezlănțuie asupra ta un șir de critici sau furie pură.

Dezvăluie și altora jocul vostru

Poate că e un coleg de serviciu care în timpul prânzului cu alți colegi face o aluzie cât se poate de clară din care să reiasă jocul sexual. E un tip din grupul extins de prieteni care a arătat pozele cu tine altcuiva, ori a dat mesajele spre lectură, iar tu știi asta de la cineva de încredere. Pe scurt el nu a respectat intimitatea interacțiunii voastre, nu a păstrat secretul dacă în mod specific l-ai rugat asta.

Nu acceptă limita de moment

Poate că ești într-o ședință, la masă cu familia, ai ceva urgent de făcut la serviciu, vrei să îi arăți cuiva ceva pe telefon. Variantele sunt multiple. Ideea este că el îți scrie, îl rogi ca pe moment să înceteze căci nu e timpul potrivit, dar el insistă chiar dacă te poate pune într-o situație neplăcută.

Citește și:
Descoperă-ți tipologia sexuală, ca să știi ce să ceri în dormitor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle