Semne clare că nu aveți mai mult decât o prietenie cu beneficii

Indiferent cât de mult ți-ai dori ca el să fie implicat romantic, între voi este doar o prietenie cu beneficii. Ieși din zona de fantasmare și analizează dovezile.

Semne clare că nu aveți mai mult decât o prietenie cu beneficii

Îl placi mult, consideri că are o serie de calități esențiale la un bărbat cu care tu să formezi o relație. Sau te-ai săturat să fii singură și el pare în regulă. Oare mai degrabă pici în capcana idealizării și te concentrezi numai pe aspectele pozitive pe care le amplifici excesiv? Indiferent de opțiune, e important să ai în minte că un bărbat indisponibil nu este bărbatul potrivit pentru tine, indiferent cât de minunat crezi că este. Nu există e fix ce trebuie, dar sincronizarea e proastă. În momentul actual nu e deschis către ce ai tu nevoie, iar asta îl descalifică fără discuții. Ești puțin în dubii dacă este sau nu o prietenie cu beneficii? Privește caracteristicile de mai jos.

Nu aveți activități de cuplu

Nu te ține de mână, nu e tandru în public, nu se comportă protectiv ca și cum ești partenera lui. Dacă ieșiți undeva sau plecați pe weekend distanța fizică este cât se poate de evidentă. Dar în general lucrurile se petrec între patru pereți, câteva discuții, poate cina, sex și cam atât. Fără drăgălășenii, apropierea aceea dictată de sentimente. Mergeți în vizită la prieteni comuni? Mai mult te ignoră…

Discută cu alte femei în fața ta

Ok, poate nu la telefon, dar în ceea ce privește mesajele nu are nicio restricție. Pentru că atunci când vorbim despre prietenie cu beneficii el își lasă poarta deschisă către relaționarea cu alte femei. Fie că este interesat doar sexual, dorește să își satisfacă orgoliul cu flirt sau este în căutarea celei cu care să devină cu cuplu oficial. Cert e că nicicum nu ești tu aceea. Desigur, te autoliniștești spunându-ți că sunt doar prietene sau ți s-a părut.

Îți povestește despre femeile cu care s-a întâlnit

Asta presupune cruzime și în final lipsă de respect. Că s-au întâlnit ori doar au discutat, a fost dezamăgit că persoana respectivă nu era ce s-a așteptat el să fie, ori a plăcut-o dar a fost respins. E posibil ca asta să se fi petrecut când voi ați avut o pauză de la comunicare sau sex. Și cum nu aveți trasate granițele relației, nu erați complet prezenți în viețile voastre, consideri că nu ai cum să îi reproșezi. Sună halucinant dar ori doar se plânge, ori chiar îți cere sfatul ca unei amice. În mintea lui lucrurile fiind amestecate, dar calitatea lui morală permite asta.

Nu face eforturi să te vadă

Când placi cu adevărat pe cineva, indiferent cât ești de ocupat, în final te dai peste cap ca să vezi persoana. Iar dacă tu ești dispusă la eforturi, el prea puțin spre deloc. E disponibil pentru tine numai când îi convine, iar propunerile tale de a avea activități împreună sunt de regulă respinse, ba chiar se simte invadat, sufocat, că pui presiune.

Adoră să vorbească despre el…

nu te ascultă când e rândul tău să îi împărtășești din probleme sau ce ai făcut în timpul trecut de la ultima voastră întâlnire. Dacă e atent, e pentru scurt timp, își pierde răbdarea și redirecționează firul discuției spre propria persoană. În ceea ce te privește memoria lui e scurtă, și chiar dacă i-ai zis lucruri importante pentru sau despre tine le uită cu desăvărșire. Realizările tale îl lasă destul de indiferent, iar gesturile de atenție (dacă există) sunt ca să îi flateze lui egoul.

Citește și:
Reguli de aur dacă vrei o relație de lungă durată. Ce te face partenera ideală

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle