De la star la ospatar

Cum se comporta vedetele in via­ta cotidiana, cit de darnici sau de zgirciti sint atunci cind intra intr-un local, aflam dintr-un site deschis de un fost ospatar al celebritatilor.

De la star la ospatar

Ce onoare mai mare poate fi pentru un patron decit ca localul sau sa fie ales de un superstar care s-a hotarit sa ia masa in oras? Ei bine, lucrurile nu sint chiar atit de simple. Poti idolatriza un actor sau un sportiv pina la cer si inapoi, dar, daca il ai in fata ochilor si te trateaza de parca nici nu ai exista sau, mai rau, iti adreseaza citeva vorbe intepate, atunci iti doresti sa nu-l fi cunoscut niciodata. Crezi ca idolul tau n-ar face asa ceva? Nu baga mina in foc, fiindca nu se stie… Nu s-au nascut vedete, dar daca tot au devenit, trebuie sa se poarte ca atare.

Iar asta inseamna uneori sa se ridice la inaltimea reputa­tiei pe care si-au cistigat-o in­ter­pre­tind rolurile care i-au consacrat. Cum ar fi ca Sean Penn sa fie un tip dragut si amabil, cind toata lumea stie ce „rebel fara cauza“ este el? Sau Gwyneth Paltrow sa faca pe scorpia in viata de zi cu zi, cind ea a jucat numai roluri de perfecte ingenue? Mai sint si exceptii, e adevarat, dar va lasam pe voi sa le des­coperiti.

Madonna

Multa lume o stia drept foarte zgircita. Agenta ei a incercat sa infirme astfel de zvonuri, spunind ca Madonna este foarte darnica, mai ales cu ospatarii, fiindca si ea a servit odata la „Dunkin’ Donuts“ si cunoaste foarte bine conditiile grele de munca.

Brad Pitt

O adevarata comoara. Curtenitor si sociabil, nu este pretentios, se acomodeaza repede, birfeste bu­curos cu cei care-l servesc si se scuza atunci cind intir­zie. Iar daca asta se intimpla, chelnerii se pot astepta la bacsisuri grase.

Tom Hanks

Este eroul categoriei „bine educati“, pentru comportamentul impecabil cu ospatarii, dar mai ales pentru bacsisul pe care il lasa si care nu este niciodata mai mic de 40%.

Dennis Rodman

A intrat intr-un restaurant din Hawaii cu un grup de amici, care i-au platit si lui consumatia. Rodman le spusese de la inceput ca nu are bani la el. Mai tirziu s-a intors si s-a oferit sa dea o bere oricui este pasionat de baschet.

Pete Sampras

Cu ospatarii se poarta ingrozitor, e zgircit si needucat. Un campion la proaste maniere.

Barbra Streisand

La San Diego, un ospatar mai emotionat i-a adus lui Streisand o alta portie decit cea pe care o comandase actrita. Aceasta aproape ca o terminase de mincat, cind s-a gasit sa faca scandal ca nu era ceea ce isi dorea. Consumatia a costat 150 de dolari, iar ea a lasat bacsis 5. Ralph Lauren Creatorul de moda american lasa bacsisuri in functie de starea de spi­rit. Citeodata sub 5%, alteori peste 20%. Calitatea serviciu­lui conteaza, bineinteles, astfel ca un ospatar nepoliticos poate chiar sa nu se aleaga cu nimic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle