De ce bărbatul pe care-l placi e cea mai proastă alegere. Motive să renunți la el

Sunt câteva situații când ar trebui să-ți iei adio de la bărbatul pe care-l placi. De ce? Pentru că e o situație toxică și îți face rău.

De ce bărbatul pe care-l placi e cea mai proastă alegere. Motive să renunți la el

Pentru bărbatul pe care-l placi ai depus nenumărate eforturi. Ai făcut compromisuri, ai avut răbdare și în mod cert ți-ai făcut nenumărate proiecții în viitor alături de el, dar care… nu prea au nicio legătură cu realitatea. Suferința poate a devenit mai intensă decât plăcerea, iar frustrările sunt o constantă aproape zilnică. Iată de ce e timpul să pui punct.

Este căsătorit…

… sau implicat într-o altă relație. Îți face promisiuni, îți cere să mai aștepți. Cât? Nu poate spune cu precizie, sau ori de câte ori îți dă un termen îl încalcă. Vine cu diverse explicații legate de copii, aspecte financiare sau de business, că nu vrea ca partenera lui să sufere etc. În primul rând trecerea aceasta bruscă dintr-o relație în alta nu permite vindecarea emoțională după povestea precedentă, iar disponibilitatea emoțională reală nu este completă. Prin urmare șansele creării unei conexiuni cu adevărat sănătoase nu sunt cele mai bune. Nu s-a întâmplat nimic între voi, doar e bărbatul pe care-l placi, sau e la mijloc un mic teasing? Gândește-te ce câștigi și ce pierzi dacă începi o relație cu el, una care nu pornește pe curat, ci are implicații complexe.

Nu își asumă nimic

Vă vedeți, faceți sex, mai dormiți împreună, eventual evadați în weekend-uri în afara orașului. Vă purtați ca și cum sunteți într-o relație, tu vrei asta, dar el nu dorește să își asume oficializarea. Sau poate îți spune verde-n față că nu vrea o relație, dar se poartă ca și cum aveți una. Evident, tu ești confuză. El – evitant. Sau lucrurile se prezintă și mai lejer. Sunteți prieteni cu beneficii, încadrare care pe tine nu te mai satisface emoțional. Fie refuză să discute despre voi, încontro duce situația aceasta, fie afirmă cu tărie că nu vrea să fie iubitul tău. Indiferent care e varianta, răspunsul este cât se poate de clar…

Nu simte la fel

Pentru tine el este bărbatul pe care-l placi, tu pentru el ești doar o prietenă, amică, colegă. Nu este interesat de tine amoros, iar asta e evident. Regula numărul 1! Investești în cei care, la rândul lor, investesc și ei în tine. Atunci când ai totul felul de vise nu faci altceva decât să hrănești o iluzie care te împiedică să primești dragostea de care ai nevoie și pe care o meriți.

Trimite semnale neclare

E inconstant. Acum flirtează cu tine, acum te ignoră, acum este doar prieten. Poate chiar ați ieșit la întâlnire, nici nu v-ați sărutat, iar apoi situația a fost și mai în ceață decât înainte. Când nu își manifestă clar intențiile acesta este unul dintre semnele că este mai bine pentru tine să bați în retragere. Un bărbat cu adevărat interesat de tine va fi evident. Nu e nevoie să îi analizezi fiecare gest și fiecare cuvânt pentru a obține un sens minim.

Citește și:
Nu contează vârsta! Trăsături pe care le regăsești la un bărbat imatur

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle