Cerințe sănătoase de cuplu care pun pe fugă un bărbat superficial

Nevoile tale emoționale și relaționale sunt perfect valide. Un bărbat superficial și indisponibil ți le poate ataca și nu îți poate oferi ceea ce îți dorești.

Cerințe sănătoase de cuplu care pun pe fugă un bărbat superficial

Îți dorești o relație de cuplu serioasă, gândești, simți și te comporți adecvat. Iar bărbatul pe care l-ai întâlnit îți reproșează că te grăbești, ești exagerată și vrei prea mult. Ca atare începi să te îndoiești de tine, să te întrebi dacă nu greșești tu, iar el are dreptate. Acest tumult interior este chinuitor și se bazează pe o discrepanță de disponibilitate și viziune. Tu ești disponibilă emoțional, el indisponibil și prin urmare cu o doză de superficialitate.

Consistență

Adică vrei ca ceea ce spune să se potrivească cu ceea ce face. Un lucru destul de greu pentru el. Poate promite multe și să nu se țină de cuvânt nici cu 10%. Verbal poate afirma că își dorește mult o relație, dar comportamental să dovedească fix inversul. Să faceți un plan împreună pentru ceva banal, de exemplu o ieșire la cafea sau la film, iar apoi nici măcar să nu mai ia în considerare asta, să se răzgândească fără să te anunțe.

Intensitate constantă

Are momente când vine ca o vijelie și te copleșește cu atenție, ulterior abia îți răspunde la telefon, mesajele sunt monosilabice, ori dacă vă întâlniți e mai rece ca un ghețar. Acum pare extrem de bucuros că te vede, acum i se citește disconfortul pe față și îl deranjează orice spui sau faci. Nu este vorba despre o nevoie firească de solitudine sau de faptul că nu poți fi mereu într-o stare exuberantă. Când te place și te vrea cu adevărat simți asta, chiar dacă este obosit sau are nevoie de câteva momente doar pentru el.

Sinceritate

Ceva atât de banal dar esențial ca onestitatea lui i se poate părea o corvoadă. Este blocat în spatele propriilor mecanisme de apărare, iar multiplele secrete sau minciuni spuse verde în față funcționează ca o formă de protecție sau de atingere a scopului propus. Care în mod evident nu este același cu al tău. Deoarece o relație autentică nu se construiește pe povești false.

Transparență

Este derivată din sinceritate. Comunici fără să lași confuzia să polueze partea ta de responsabilitate relațională. El pe de altă parte pare prins ca într-o pânză de păianjen, înfășurat în văluri prin care distingi ceva, dar nu este clar deloc ceea ce vezi. Așa că stai și ruminezi, conturezi diverse interpretări, discuți ore întregi cu prietenele încercând să găsești un sens, alimentându-te negativ și adâncind și mai mult confuzia. Dacă îl confrunți schimbă subiectul, evită abil sau chiar se enervează.

Dezvăluiri personale

Și aici ne referim la chestiuni de profunzime. Că poate ți-a povestit deja despre vacanțe, hobby-uri sau experiențe negative din trecut. E vorba despre ce se întâmplă cu el în aici și acum. Ai senzația că oarecum te lasă să te apropii, dar infim, ținându-te la distanță semnificativ de acel miez interior care reprezintă vulnerabilitatea sa.

Citește și:
Încerci să te protejezi pe tine sau relația de cuplu, dar obții exact opusul. Ce să schimbi

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle