Cele mai sexy 15 filme de urmărit acum pe Netflix

Pentru zilele destul de fierbinți, perfecte pentru un astfel de maraton.

Atâtea motive pentru care să îți cauți un film bun – când vrei să râzi, să plângi, să stai cu sufletul la gură… Și totuși de cele mai multe ori ajungem să vedem (și să revedem) acele filme cu actorii noștri preferați sau unde chimia dintre personajele principale e răvășitoare.

Sună cunoscut? Mă gândeam eu. Vrei mai mult? Tocmai ce ți-am pregătit o listă cu 15 filme în care cei mai sexy actori pun în scenă cele mai sexy momente – bonus: le găsești pe toate pe Netflix!

40 Days and 40 Nights

Josh Hartnett și Shannyn Sossamon se potrivesc perfect în această comedie romantică, iar tensiunea plutește în aer – un băiat decide să se abțină de la orice activitate sexuală în timpul postului dinaintea Paștelui, doar că… între timp se îndrăgostește.

A Single Man

Pentru prima dată în regia designer-ului Tom Ford, filmul îl aduce pe Colin Firth în rolul unui profesor de facultate homosexual care se simte destul de singur și neînțeles la începutul anilor ’60, în Los Angeles. Aproape de a se sinucide, totul se schimbă pentru acesta când devine din ce în ce mai apropiat de personajul lui Nicholas Hoult, și anume un student din facultate.

An Affair to Die For

Ai mai urmărit vreodată un thriller erotic până acum? Fie că nu, fie că da, sub nicio formă nu poți rata acest film în care descoperim ce li se întâmplă unor personaje căsătorite care s-au înșelat de nenumărate ori și au fost manipulate prin telefon, atunci când tocmai se cazează la un hotel din Aspen.

Blue Is the Warmest Colour

O dramă romantică în care două femei, interpretate de Léa Seydoux și Adèle Exarchopoulos, se îndrăgostesc una de cealaltă și astfel pornesc într-o relație în urma căreia ajung să se descopere treptat.

The Kissing Booth

O comedie romantică de liceu, în cunoscutul stil Netflix, care conține toate ingredientele unui film pe care să îl devorezi dintr-o răsuflare – actori sexy, momente sexy și o chimie sexy.

Duck Butter

Alia Shawkat și Laia Costa intră în rolurile a două femei care s-au săturat de întâlnirile convenționale și decid să petreacă împreună 24 de ore, în care să se cunoască din toate punctele de vedere – inclusiv sexual. Un aspect interesant e acela că cele mai multe scene ale filmului au fost filmate de asemenea în aproximativ 24 de ore.

Fatal Affair

Actrița Nia Long o joacă pe Ellie – o soție și mamă care pare să ducă o viață de vis, însă pentru care strălucirea a dispărut de mult în viața de cuplu. Aceasta începe să vorbească într-o seară cu un anume David, prieten mai vechi, care reușește să o scoată din rutina de până atunci. Ellie nu își dorește totuși ca lucrurile să continue așa – prea târziu, însă, fiindcă David începe să o urmărească și să îi amenințe siguranța familiei.

I’ll See You in My Dreams

Genul de film care demonstrează că iubirea și sexul nu țin cont de vârstă – Blythe Dannet joacă rolul unei văduve care e gata să își reîncerce norocul cu personajul lui Sam Elliott, care se pare că devine în sfârșit bărbatul care să îi cucerească inima.

Swimming Pool

Sarah vine în casa de vacanță din sudul Franței a editorului său pentru a lucra la noua sa carte, când, dintr-odată, o femeie mai tânără pe nume Julie apare în scenă spunând că este fiica editorului. Lucrurile se complică atunci când, venind parcă de nicăieri, cele două ajung să iasă cu același bărbat.

My Week With Marilyn

În mod neașteptat, Michelle Williams e incredibilă în rolul celebrei actrițe Marilyn Monroe, reușind să îi aducă în lumină atât frumusețea atemporală cât și complexitatea momentelor sale de axietate cu care obișnuia să se lupte.

Nights in Rodanthe

O adaptare a cărții lui Nicholas Sparks în care Richard Gere și Diane Lane au primit o a treia ocazie de a juca împreună rolurile a doi oameni cu un trecut nefericit care se întâlnesc în momente la fel de nefericite – iar criticii spun că a treia oară le-a ieșit cel mai bine!

Pride & Prejudice

Binecunoscuta operă clasică a lui Jane Austen a avut parte de numeroase adaptări de-a lungul timpului, însă cea mai recentă, cu Keira Knightley în rolul lui Elizabeth și Matthew Macfadyen în rolul lui Mr. Darcy, le întrece pe toate atât la capitolul chimie între actori cât și la frumusețea filmării și a producției. Iar coloana sonoră e la fel de atractivă!

Silver Linings Playbook

Bradley Cooper și Jennifer Lawrence în același film?! Cred că te-am convins deja. Totuși, îți mai spunem că îndrăgiții actori joacă rolurile a două personaje problematice care ajung să se îndrăgostească unul de celălalt în timpul repetițiilor pentru o competiție de dans.

Homecoming: A Film by Beyoncé

Probabil nu te așteptai la un documentar aici, dar hei, vorbim de un documentar despre Beyoncé în spectacolul ei din 2018 de la Coachella – ce poate fi mai sexy de atât?!

Sleeping With Other People

O comedie romantică plină de tensiune sexuală întreținută cum trebuie de actorii Jason Sudeikis și Alison Brie – personajele lor petrec o noapte împreună în facultate, după care nu se mai văd decât la mulți ani după, acum deja adulți. Ei încearcă să mențină o prietenie absolut nevinovată, dar, așa cum probabil ți-ai dat seama, nu prea le iese.

Citește și:
Cele mai bune comedii din 2020, pe care trebuie să le urmărești

Text: Cristiana Daraban
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle