Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 2 – 6 februarie

Teatru, film si expozitii. Iata unde-i de mers saptamana asta!

Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 2 – 6 februarie

LUNI, 2 FEBRUARIE

Expozitia Stefan Luchian. Surse si experimente ale modernitatii' de la Galeria de Arta Romaneasca Moderna urmareste evolutia stilistica si cautarile tehnice ale pictorului, in treizeci si doua de lucrari realizate de acesta in diferite perioade ale vietii sale.

MARTI, 3 FEBRUARIE

Astazi, la Godot-Cafe are loc avanpremiera spectacolului Cine iubeste, plateste' de Alexandru Popa. O comedie despre un barbat, doua femei si trei povesti contemporane despre iubiri interzise, prietenii imposibile si relatii multiple. In regia lui Vlad Massaci, Cine iubeste, plateste' se joaca incepand cu ora 20:00.

MIERCURI, 4 FEBRUARIE

Scoala de poetica fotografica Francisc Mraz, ajunsa la generatia a saptea, te invita astazi, incepand cu ora 19.00, la vernisajul expozitiei de final de an fotopoetic . Unde? La Ceainaria librariei Carturesti (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15).

JOI, 5 FEBRUARIE

Trupa Omul cu Sobolani isi lanseaza videoclip nou in cadrul unui concert in clubul Control. Daca esti curioasa sa afli inaintea tuturor cum o sa arate piesa Baloane de sapun' pe TV si YouTube, esti asteptata la eveniment incepand cu ora 20:00.

VINERI, 6 FEBRUARIE

Pe final de saptamana iti propunem sa te destinzi cu o comedie nou-nouta – The Wedding Ringer' (Nuntasi de inchiriat') cu Kevin Hart si Kaley Cuoco-Sweeting. Un mire fara cavaler de onoare? Nici o problema, se gasesc solutii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle