Cele mai fierbinți 10 aventuri care ne-au ținut cu sufletul la gură în fața micilor ecrane

Pentru că ținem din când în când să ne mai amintim cât de apetisantă e iubirea interzisă. Măcar pe ecran.

Să fim sinceri – o aventură romantică bine construită poate schimba total firul narativ al unui film; iar când vorbim de un întreg serial, deja putem numi totul o experiență de viață.

De fapt, aventurile de dragoste de pe micile ecrane sunt savuroase tocmai din acest motiv: rămân pe ecran. În mod normal nu ne-ar plăcea să vedem oamenii în astfel de situații neplăcute și chiar dureroase, însă cum tot ceea ce e interzis sună mai bine, îți reamintim 10 aventuri care au cucerit publicul și pe care le poți (re)vedea chiar acum:

Simon și Daphne în Bridgerton

Simon vrea să le țină pe femei la distanță, iar Daphne ar vrea să arate cât mai dorită în ochii lor – relația începe printr-un soi de alianță, chiar dacă cei doi nu par să se suporte prea mult. Bineînțeles că în final se îndrăgostesc, și tocmai de aceea abia așteptăm să-i revedem în al doilea sezon din Bridgerton.

Don și Sylvia în Mad Men

Nu cred că a mai ținut cineva numărătoarea aventurilor pe care Don Draper le-a avut în serialul Mad Men. Însă un lucru e cert – exista o anumită femeie pentru care Don părea să încerce și alt sentiment: dragostea. Faptul că cei doi rămâneau tânjind unul după celălalt, prinși totuși în căsnicii nefericite, face adevăratul deliciu al serialului.

Grace și Thomas în Peaky Blinders

O aventură aproape la fel de tragică precum Romeo și Julieta a lui Shakespeare – bineînțeles, dacă treci peste toate trădările și toate infidelitățile, sentimentele celor doi rămân destul de pure. Poate chiar de aceea s-a dovedit a fi o relație atât de dureroasă.

Fitz și Olivia în Scandal

Nimic mai delicios decât un triunghi amoros politic – sau momentul în care ajungi să ai o aventură cu președintele Statelor Unite. Fitz și Olivia sunt două personaje pe cât de atractive, pe atât de toxice, iar asta ne-a făcut să fim mereu în fața micilor ecrane doar să vedem cum se termină.

Carrie și Brody în Homeland

Desigur că investigațiile făcute de CIA erau adevăratul prim-plan al serialului, însă se prea poate ca nouă să ne fi atras atenția povestea romantică dintre Carrie și Brody – chiar dacă nu s-a terminat bine deloc, în final.

Will și Alicia în The Good Wife

După ce soțul ei ajunge să fie anchetat într-un scandal de corupție, e clar motivul pentru care a început să ne intereseze aventura haotică pe care Alicia o întreține cu Will – cel puțin în primele sezoane, înainte ca bărbatul să încaseze un glonț mortal chiar în sala de judecată…

Jackson și April în Grey’s Anatomy

Printre cele mai romantice aventuri tragice ale anilor 2000 – Jackson ne-a furat cu siguranță inimile tuturor atunci când a furat-o la rândul lui pe April chiar din fața altarului, înainte să se mărite cu Matthew. Nici moartea fiului lor, Samuel, nu a înveselit prea mult atmosfera.

Carrie și Mr. Big în Sex and the City

Cine ar fi zis că o relație de tip prieteni cu beneficii ar putea deveni așa simpatică?! Carrie și Mr. Big sunt exact genul de personaje de care te îndrăgostești cât sunt single, și de la care nu-ți mai iei ochii când ajung împreună. Chiar și pentru o singură noapte.

Dylan și Kelly în Beverly Hills, 90210

Pentru anii 90, nu există combinație mai fierbinte decât Dylan și Kelly din serialul Beverly Hills, 90210 – în special dacă vorbim de acele episoade filmate în miezul verii, pe plajă, și în care posibil să fi apărut și un triunghi amoros neașteptat…

Zoey și Simon în Zoey’s Extraordinary Playlist

O alegere controversată având în vedere că majoritatea fanilor acestui serial ar alege relația dintre Zoey și Max – dar aici avem și secretul: după scurta aventură cu Zoey, Max aproape că devine invizibil pentru ea; Cu Simon, pe de altă parte…

Citește și:
9 dintre cele mai sexy filme de urmărit în 2021

Text: Cristiana Daraban
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle