Cele mai bune filme de Halloween pe care poți să le vezi împreună cu cei mici

Aceste filme (care sunt mai mult amuzante decât scary) te vor introduce atât pe tine cât și întreaga familie în atmosfera de Halloween.

Cum anul acesta ne luăm adio de la petreceri tematice de Halloween, poate nu ar strica să sărbătorești măcar de dragul celor mici, vizionând câteva filme de Halloween care vor fi cu siguranță pe placul lor.

Inspiră-te din sugestiile noastre și veți avea o seară memorabilă alături de aceste filme de Halloween.

E.T. the Extra-Terrestrial

Unul dintre cele mai emoționante filme, despre prietenia dintre câțiva copii și un extraterestru (E.T.) abandonat pe Pământ. Copiii încearcă să își protejeze noul prieten, îl ajută să construiască un aparat de comunicațîi pentru „a telefona acasă”, chiar îl și costumează pentru Halloween. Un film despre puterea prieteniei care va fi un deliciu pentru întreaga familie.

Monsters, Inc.

Cum ar fi dacă monștrii de care fiecare copil se teme ar fi de fapt înspăimântați atunci când i-ar vedea? Micuța Boo ajunge din întâmplare în lumea monștrilor, unde se împrietenește cu doi simpatici și neîndemânatici monștri, Mike și Sulley. Aceștia încearcă să o salveze și ajung astfel să împiedice planurile celor care conduc lumea monștrilor.

Filme de Halloween: Monster House

O animație plină de suspans și aventură despre o casă bântuită în care trei copii pasionați de mister vor trăi cea mai mare aventură din viața lor. Și cum acțiunea se petrece în ajun de Halloween ei vor avea de înfruntat fantome, spirite malefice și ajung chiar să fie fugăriți pe stradă de ciudata casă.

Hotel Transylvania

Avem monștri, avem vampiri, avem vârcolaci – ce îți poți dori mai mult de Halloween? Este povestea lui Mavis, fiica vampir în vârstă de 118 ani a contelui Dracula, care se îndrăgostește de un băiat obișnuit iar tatăl ei face tot posibilul să îl ascundă de monștrii care îi vizitează castelul. O animație plină de momente amuzante, pe care copilul tău o va adora.

Hocus Pocus

Un băiat ce ar fi trebuit să aibă grijă de sora lui mai mică, de Halloween, eliberează din greșeală spiritele vrăjitoarelor Sanderson (din Salem). Pentru a-și redobândi frumusețea și imortalitatea, acestea trebuie să extragă tinerețea din tinere fete inocente. Partea cea mai amuzantă: vrăjile implică muzică și dans, iar cele trei vrăjitoare se pricep foarte bine la asta!

Casper

Harvey, un expert în paranormal, este angajat să alunge fantomele dintr-o casă abandonată și așa îl cunoaște pe Casper, o fantomă simpatică și foarte prietenoasă. Acesta devine prietenă cu fiica lui Harvey, Kat, și speră că va reuși să devină, din nou, un băiețel normal. Emoții și momente intense – un film pe care îl vei adora.

Halloweentown

De când se știe, Marnie Piper a fost fascinată de Halloween și pe bună dreptate – este o vrăjitoare însă mama ei i-a ascuns acest lucru. Când bunica ei vine în vizită, chiar de Halloween, Marnie o urmărește până într-un loc ciudat numit Halloweentown. Un film perfect pentru a îmbogăți imaginația copilului tău.

Filme de Halloween: Familia Addams

Un film clasic, o superbă și macabră adaptare a celebrului serial cu același nume din anii ’60. Gomez, impunătoarea sa soție, Morticia și cei doi ciudați copii, Wednesday și Pugsley, Unchiul Fester, vor fi ghidul tău într-o lume plină de ciudățenii și suspans. Pe cât de speriați sunt vecinii lor, pe atât de amuzați veți fi tu și familia ta de aventurile Familiei Addams.

Gremlins

Cu siguranță îți aduci aminte de simpaticul Mogwai care, din neatenția celui care îl cumpără, ajunge să se multiplice, dând naștere micuților monștri Gremlins. Nu este neapărat un film de Halloween, însă ființe ciudate + momente amuzate = haos care îți va încânta familia!

Filme de Halloween: Coraline

Având la baza nuvela horror pentru copii scrisă de Neil Hgaiman, Coraline spune povestea unei fete care, nemulțumită de faptul că este nevoită să se mute într-un oraș necunoscut, găsește ușa care o transportă într-o lume alternativă, ce pare la început extrem de atrăgătoare. Însă, în scurt timp, își dă seama că trebuie să găsească o modalitate pentru a-și salva familia.

Citește și:
Filme și seriale adaptate după cărți celebre, pe care merită să le urmărești

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle