Cele mai bune 10 seriale dramatice pe care să le vezi oricând ai ocazia

Dacă ai renunțat pentru o perioadă la comedii romantice și pelicule de acțiune, îți recomandăm să urmărești aceste seriale dramatice.

Dramele întotdeauna se vor afla printre preferințele celor care caută misterul și situațiile complicate în serialele pe care le urmăresc. Iar în ceea ce privește aceste seriale, te asigurăm că te vor ține cu sufletul la gură și în suspans

Billions

Încă de la lansarea din 2016, serialul Billions a fost un succes. Povestea acestuia îl urmărește pe Bobby Axelrod, un așa-zis rege al fondurilor speculative care este în mod constant în căutarea unor moduri noi de a crește profiturile companiei sale. Axelrod e urmărit de Chuck Rhoades, un procuror american care are o problemă cu oamenii care abuzează de lege prin averea lor masivă. Amândoi se folosesc de inteligența, puterea și influența de care dispun pentru a se depăși reciproc. Billions are la bază evenimente din viața reală, iar mai multe personaje sunt inspirate după indivizi specifici tocmai pentru a reda realismul acestor povești cu răsturnări de situație. 

Doctor Who

Doctor Who este cel mai longeviv serial științifico-fantastic din toate timpurile. Serialul surprinde aventurile unui lord al timpului care călătorește în timp și spațiu cu o navă, TARDIS, împreună cu mai mulți însoțitori, intrând în mai multe încurcături. Doctorul este un extraterestru, iar dacă moare își poate schimba forma. Până acum, actorul principal a fost înlocuit de mai multe ori, iar acest lucru a permis publicului să fie atras de misterul fiecărui episod. 

The Crown

Succesul serialului The Crown se datorează interesului publicului pentru familia regală britanică. Serialul creat de Peter Morgan are la bază evenimente reale și umărește domnia Reginei Elisabeta a II-a, dar și căsătoria cu Ducele de Edinburgh. Fiecare sezon acoperă o anumită perioadă, însă serialul se concentrează și asupra rivalităților politice, schimbărilor din societate, precum și asupra evenimentelor majore din viața reală, de la Criza Canalului Suez din 1956, până la ascensiunea lui Margaret Thatcher în anii ’80. 

Succession

Succesion are în prim-plan familia Roy, care este incredibil de bogată și e cunoscută pentru faptul că deține controlul celei mai mari companii de media și divertisment din lume. Lumea lor se schimbă radical când tatăl lor renunță la companie. Cel de-al treilea sezon a cucerit publicul datorită umorului negru și a personajelor complexe. 

Stranger Things

Stranger Things este considerat un real fenomen, iar motivul are legătură cu actorii tineri pe care îi poți admira încă din primele secvențe. Acțiunea serialului are loc în anii ’80, într-un oraș din Indiana. Un băiat dispare și o mulțime de alte evenimente neobișnuite se întâmplă acolo. În acest serial este vorba și despre familie, dar și salvarea membrilor ei, drept dovadă rivalitățile dintre frați ajung să fie disputa supraviețuirii. Pe lângă personaje, serialul s-a bucurat de o apreciere fantastică și pentru referințele la cultura pop din anii 1980. 

Yellowstone

Serialul Yellowstone se concentrează în jurul familiei Dutton, care deține cea mai mare fermă din Statele Unite. John Dutton, protagonistul, se străduiește să păstreze controlul fermei în cadrul familiei. Ferma se află în mod constant sub atacul celor cu care se învecinează, de la dezvoltatori de terenuri, o rezervație indiană și până la primul parc național al Americii. 

The Boys

Mai mulți justițiari și-au propus să învingă supereroii corupți care profită de puterile lor. Serialul The Boys prezintă o viziune cu totul diferită în ceea ce îi privește pe supereroi, motiv pentru care fanii au urmărit până acum cu sufletul la gură fiecare episod.

Ted Lasso 

Jason Sudeikis îl interpretează pe Ted Lasso, un antrenor de fotbal american care a fost angajat de noul său proprietar să antreneze o echipă din Premier League în Anglia. Deși Ted Lasso nu are foarte multe cunoștințe despre fotbal, comportamentul său reușește să îi cucerească pe cei din jur. 

Peaky Blinders

Thomas Shelby și frații săi se întorc în Birmingham după ce au servit în armata britanică în timpul Primului Război Mondial. Shelby conduce banda Peaky Blinders, care controlează orașul. El este ambițios și își dorește să construiască pe baza imperiului de afaceri pe care l-a creat și să îi oprească pe cei care îi ies în cale. 

Dexter: New Blood

Serialul Dexter a fost unul dintre cele mai populare ale anilor 2000. Însă Dexter: New Blood vine să completeze și să ofere o nouă perspectivă poveștii. Acțiunea se desfășoară la 10 ani distanță față de serialul original, iar Dexter Morgan a reușit să își găsească liniștea, trăind sub o altă identitate, acum fiind Jim Lindsay, un vânzător care trăiește departe de casa sa inițială din Miami. Acest nou serial aduce și noi motive pentru care Dexter să revină la obiceiurile sale pentru care este cunoscut, fiind un criminal în serie.

Citește și:
Cele mai bune seriale thriller ale ultimilor ani, pe care chiar merită să le vezi

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle