Ce spune despre personalitatea partenerului tău culoarea sa preferată

Are o culoare preferată? Sau un top 3? Alegerea culorii va spune multe despre personalitatea partenerului tău.

Ce spune despre personalitatea partenerului tău culoarea sa preferată

Poate că ai citit despre asta, sau ai experimentat-o chiar tu în spa-uri. Cromoterapia nu este un mit, chiar funcționează. Iar dacă diversele culori au proprietăți vindecătoare, ele pot spune anumite lucruri și despre personalitatea celui care le preferă. Tu știi care este culoarea preferată a partenerului tău? Cum ar arăta pentru el ierarhia culorilor de mai jos? Întreabă-l și vezi în ce măsură informația obținută se potrivește cu realitatea așa cum ai descoperit-o până acum.

Albastru

La întâlnirile de afaceri mulți bărbați poartă cămăși bleu, costume bleumarin. Chiar și spațiile de birouri au pereți albaștri sau mocheta albastră. De ce? Deoarece albastrul inspiră calm, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care atunci când mergi la mare ai senzația ca te întorci acasă cu bateriile încărcate. Așadar un bărbat căruia îi place albastrul simte nevoia de echilibru, de pace interioară, poate chiar e măcinat de un conflict intern sau viața lui e un haos. Iar armonia e dezideratul absolut.

Roșu

Pentru femei e culoarea seducției, dar la bărbați semnifică mai degrabă putere, dominanță, încredere în sine, forță absolută.

Verde

Verde este și natura în continuă creștere, evoluție. Iar bărbatul care are ca preferată culoarea verde are obiective foarte clare pe care dorește să le atingă și muncește în această direcție. Creșterea personală, profesională, spirituală sunt cuvintele de ordine pentru el. În același timp poate semnifica imaturitate, dezorientare dacă se află spre finalul listei de culori preferate.

Galben

Solarul galben rimează cu optimism dacă are o poziție fruntașă. Pe un loc inferior reflectă mai degrabă pesimism și gândire negativă.

Mov

Ales prima dată indică o persoană foarte nesigură, ori care își dorește cu orice preț să fie în centrul atenției, care este egoistă și nu se gândește deloc la cei din jur. Spre finalul listei arată că partenerul tău e un bărbat empatic, generos emoțional.

Gri

Bărbatul care preferă gri-ul este precum această culoare. Nu transmite mai nimic. E detașat, deconectat de la el și de la oamenii care fac parte din viața ta.

Vezi și Semnificația culorilor. Ce simbolizează fiecare culoare

Negru

Negrul este elegant, și, precum roșul, un display rafinat de forță. Însă la nivel profund poate ascunde o mare fragilitate, emoții sau nevoi reprimate ce au lăsat un vid, ca o gaură… neagră. Ele dau în clocot și ocazional ies la iveală prin furie și ceea ce ai putea numi o natură conflictuală.

Citește și:
De ce să nu îți insulți niciodată partenerul de cuplu, indiferent cât ești de nervoasă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle