Ce înseamnă un bărbat autentic și de ce e cea mai bună opțiune de relație

Te-ai săturat de măști și persoane false? Un bărbat autentic posedă acele trăsături benefice în cuplu și e capabil de construirea unei relații stabile și serioase.

Ce înseamnă un bărbat autentic și de ce e cea mai bună opțiune de relație

Vrei să știi de la început cine este. Ok, chiar dacă inițial fiecare oferă tot ce are mai bun și este precum un păun care vrea să impresioneze cu coada sa maiestuoasă, există câteva elemente care îți arată că este un bărbat autentic, care își asumă cine e. Avantajul? Afli curând dacă e o persoană pe placul tău, dacă vă potriviți și puteți construi împreună o relație.

Nu pretinde că este altcineva

Nu își schimbă părerile sau viziunile ca să fie acceptat, nu se comportă ca un cameleon care în contexte diverse se transformă, încât să nu înțelegi în final cu cine ai de a face. Astfel nevoia ta de predictibilitate este complet împlinită. Știi la ce să te aștepți de la el, se simte confortabil cu cine este, nu își cere scuze pentru asta, și nu se ferește să o arate.

Este curios să te cunoască

Fiind împăcat cu sine, în armonie cu propria persoană, nu simte nevoia să discute numai despre el, să devieze discuția spre sine. E dornic să te asculte, curios să te descopere și să îi împărtășești lucruri. Ceea ce îl califică drept un bun ascultător, nu un individ care dorește să fure scena și lumina reflectoarelor.

Știe că e responsabil pentru propria persoană…

… și nu îți cere ție să ai grijă de el. Nu e dependent, să aibă mereu pe cineva în spate, fără de care consideră că nu se descurcă. Își scanează permanent calitatea vieții, și e atent la armonizarea tuturor aspectelor sale. De la sănătate (alimentație, sport), la relațiile cu prietenii, familia, cât muncește, obiectivele sale, cât timp petrece cu tine, în ce măsură nevoile sale emoționale sunt împlinite. Nu e precum un băiețel neajutorat, ci dimpotrivă.

Este echilibrat și plăcut

Nu apelează la diverse artificii pentru a obține atenția oamenilor. Este amuzant în doza potrivită, politicos, cu o personalitate bună ce atrage și vrei să-l ai alături. Nu îi place dramatismul, nici nu îl practică, nici nu îl acceptă. Nu judecă oamenii, ci mai degrabă îi acceptă așa cum sunt, nevoie de care e perfect conștient și în ceea ce îl privește.

Nu urmează turma

Gradul său de încredere în sine este ridicat, ceea ce îl face să fie mai puțin poluat de influențele din exterior. De altfel nici nu caută validare la ceilalți, nu cedează presiunii. Asta nu înseamnă că este rigid. Este deschis să asculte alte opinii, are răbdare și respectă punctele de vedere diferite pe care nu se străduiește să le schimbe, să fie identice cu ale sale. Nu este nici submisiv, ci dornic să găasească o cale comună agreabilă. Nu se teme să își asume riscuri și are o gândire liberă ce îi permite să găsească soluții și pentru cele mai delicate probleme. Este un realist optimist care trăiește în prezent.

Citește și:
Ești singură? Studiile spun că ai mai multe de câștigat decât dacă ai avea o relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle