Alexandru Tomescu, cu „Bach to Basics”, este nominalizat la titlul de Discul de Muzica Clasica al anului 2016

Cunoscutul violonist Alexandru Tomescu este nominalizat, cu albumul sau lansat anul trecut - "Bach to Basics", la titlul de "Discul de Muzica Clasica al anului 2016".

Alexandru Tomescu, cu "Bach to Basics", este nominalizat la titlul de Discul de Muzica Clasica al anului 2016

Alexandru Tomescu, unul dintre cei mai cunoscuti violonisti romani, a fost nomninalizat, cu albumul sau lansat anul trecut, in 2016, la titlul de „Discul de Muzica Clasica al anului 2016”, premiu acordat de Radio Romania Muzical.

„Bach to Basics”, albumul lui Alexandru Tomescu, a fost lansat anul trecut, in luna mai, si cuprinde, pe 2 CD-uri, 6 sonate si partite pentru vioara solo de Johann Sebastian Bach.

Alexandru Tomescu este unul dintre cei mai apreciati violonisti romani, in posesia sa aflandu-se la momentul actual celebra vioara Stradivarius. Daca iti plac muzica si interpretarea lui Alexandru Tomescu, afla ca inca il poti vota, pentru ca albumul sau sa castige titlul de „Discul de Muzica Clasica al anului 2016”!

Poti intra aici pentru a vota albumul „Bach to Basics” al lui Alexandru Tomescu. De asemenea, daca vrei sa afli mai multe despre albumul sau, citeste aici un interviu realizat de Radio Romania Muzical.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle