Agenda: Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 25 – 31 august

Ultima saptamana oficiala de vara e plina de evenimente la care iti vei dori sa participi.

Agenda: Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 25 – 31 august

Luni, 25 august

Inca de pe 24 a debutat la Sona evenimentul Loc. Scoala de privit acasa', care se intinde pana pe 31 august. Este vorba aici despre o serie de intamplari organizate de Asociatia Sateasca Sona Noastra si artistul Stefan Caltia, cu scopul de a invita oameni din afara comunitatii sa afle mai multe despre satul in care a copilarit artistul. Expozitii de fotografie, ateliere pentru copii, dezbateri despre agricultura si gospodariile taranesti mici si o intalnire cu Stefan Caltia sunt printre atractiile saptamanii la Sona, deci duceti-va acolo pentru un strop de liniste.

Marti, 26 august

De saptamana aceasta si pana in septembrie puteti vedea la NAG Pop Up Gallery @ Magheru One expozitia Andreei Dobrin Tica! A cazut Ceausescu!' Un show despre sfarsitul unei era si despre cei care l-au trait, in prima expozitie personala a artistei, care face parte din proiectul mai larg Dupa 25 de ani', curatoriat de Ioana Ciocan.

Miercuri, 27 august

Miercuri are loc cea de-a doua editie a Urban Resort la Fabrica si B52. Ziua ideilor sociale inseamna workshop-uri eco, conferinte pe teme sociale, teatru, dulciuri raw-vegan, proiectii, sport extrem si jocuri pentru copii, dar si concerte The Amsterdams, KUMM, Les Elephants Bizzares si un afterparty cu E.M.I.L. si Niste Baieti. Intrarea (in ambele spatii ce gazduiesc evenimentul) este libera.

Joi, 28 august

La UnTeatru (strada Ilfov numarul 1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei), de la ora 20.00, are loc spectacolul Poezia visului', realizat de Miriam Raducanu dupa versurile lui Emil Botta. Scenografia este semnata de Vladimir Turturica iar pe scena o sa il vedeti pe Lari Giorgescu.

Vineri, 29 august

Azi ajunge in cinematografe ultimul film in care a apucat sa joace Philip Seymour Hoffman. Ar trebui sa va ajunga aceasta informatie ca sa va repeziti la casele de bilete. Va mai spunem totusi ca A Most Wanted Man' este regizat de Anton Corbijn, celebru pentru documentarele si videoclipurile lui, si ca filmul spune povestea unui imigrant cecen musulman care ajunge la Hamburg, unde este prins intr-o lupta impotriva terorismului care ar putea sau nu sa il priveasca. Cum nu am vazut filmul, nu avem ce sa va mai spunem, dar ne vedem la cinema!

Sambata, 30 august

La Teatrul de vara din Herastrau sunt prezentate cele mai populare filme scurte din ultimii doi ani, alaturi de un concert We Singing Colors', in cadrul evenimentului ShortsUP in Parc, ultimul eveniment outdoor din acest sezon. Toata povestea incepe de la ora 19.00, concertul fiind programat de la 20.00, iar filmele – de la 21.00.

Duminica, 31 august

Azi se incheie festivalul CUCA, organizat de Fundatia DALA si Centrul Cultural Cartisoara si aflat la prima editie. Evenimentul isi propune sa reuneasca muzicieni, artisti, peisagisti, arhitecti, antropologi si mestesugari cu publicul larg, in mica localitate din judetul Sibiu, iar programul amesteca muzica de fanfara taraneasca cu instalatiile video si meseriile pe cale de disparitie. Nu lipsesc mostrele de bucatarie rurala si atelierele de joaca pentru copii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle