17 dintre cele mai bune lucruri care s-au întâmplat în 2017

Fix când credeam că 2016 a fost un an groaznic, 2017 a ținut să demonstreze că se poate mai rău.

17 dintre cele mai bune lucruri care s-au întâmplat în 2017

Cu toate acestea, anul trecut tot s-au întâmplat câteva lucruri bune, așa că iată 17 dintre ele, care să te inspire și să îți redea buna dispoziție!

1. Marșul Femeilor a devenit oficial, pe 21 ianuarie 2017, cel mai mare protest înregistrat vreodată în istoria Statelor Unite.

2. Organizația Mondială a Sănătății a descoperit și a lansat un nou vaccin împotriva holerei, care este una dintre cele mai mari cauze ale decesului pe parcursul timpului, în toată lumea. Vaccinul este ieftin și foarte eficient.

3. Germania a interzis fermele de blană iar asta a determinat și alte state să facă la fel, printre care și Japonia sau Croația.

4. Statele Unite, Rusia, China și Uniunea Europeană au elaborat un acord prin care zona Oceanului Arctic este interzisă pescuitului comercial pentru următorii 16 ani, pentru a permite cercetătorilor să înțeleagă ecologia marină a zonei și potențialul impact al schimbărilor climatice.

5. Agenția Internațională de Energie a anunțat că 1.2 miliarde de oameni de pe tot globul au obținut acces la energie electrică în ultimii 16 ani.

6. Un raport al Organizației Internaționale a Muncii a relevat faptul că cifrele privind exploatarea copiilor au scăzut drastic. Față de anul 2000, în 2017 erau mai puțin cu 98 de milioane de copiii exploatați în lume.

7. O nouă alianță care cuprinde peste 20 de state, printre care și Regatul Unit, Canada, Finlanda și Franța au decis să nu vor mai folosi deloc cărbune până în anul 2030.

8. În Statele Unite, energia solară este responsabilă în 2017 de unul din 50 de job-uri nou create și sectorul energiei „curate' crește de 12 ori mai repede decât restul economiei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle