15 filme pe care merită să le vizionezi toamna

Lăsăm în urmă petrecerile pe plajă și ne pregătim garderoba de toamnă, plăcinta de dovleac și costumele de Halloween. Am selectat 15 dintre cele mai bune filme ale sezonului, de la clasicele pelicule cu tematică de Halloween, la drame romantice și comedii, care te intoduc în atmosfera melancolică a toamnei.

Dacă ești fan al comediilor romantice, știi deja că toamna este anotimpul perfect pentru povești de dragoste – cine nu s-ar îndrăgosti într-un oraș ca New York? – mai ales când Central Park își schimbă culorile, iar vântul rece alungă încet căldura verii.

Pentru că toamna marchează și începutul unui nou an școlar, am inclus și câteva sugestii de povești care vorbesc despre eforturile unui tânăr de a studia la universitatea mult-dorită, un grup de tineri absolvenți care încearcă să facă față provocărilor vieții și, ei bine, aventura continuă pe care elevii de la Hogwarts o experimentează în fiecare zi. Nu lipsesc, bineînțeles, nici filmele cu tematica Zilei Recunoștinței, a celebrei sărbătoare petrecută alături de familie și prieteni, cu multă mâncare și copii alergând în jurul casei.

Alege-ți preferatele din lista prezentată și discută-le cu prietenii și colegii tăi.

Citește și:
10 filme excepționale adaptate după 10 cărți fabuloase

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle