11 dintre cele mai lungi logodne ale celebrităților

Citește în continuare și află care sunt cuplurile de celebrități care au avut mult timp la dispoziție pentru a planifica ziua cea mare.

Nu toată lumea își dorește să se căsătorească și este perfect normal să fie așa. Iar drept exemplu ne stau unele dintre cele mai cunoscute cupluri de vedete, care au ales să nu își unească destinele, chiar dacă s-au logodit. Fie că între timp s-au despărțit și nu au apucat să facă acest pas ori s-au căsătorit după mult timp, în rândul celebrităților logodnele de lungă durată sunt frecvente. 

1. Amy Adams și Darren Le Gallo

Actrița Amy Adams și actualul ei soț, Darren Le Gallo, nu s-au grăbit să se căsătorească. După o relație de 11 ani, cei doi s-au logodit în 2008. În 2015, publicația People dezvăluia că cei doi s-ar fi căsătorit în Santa Barbara, California, în cadrul unei ceremonii discrete. În 2010, Amy Adams și Darren Le Gallo au devenit părinții unei fetițe, pe nume Aviana Olea. Își trăiesc viața departe de lumina reflectoarelor, însă în 2017 au avut o apariție rară împreună, atunci când actrița a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

2. Miley Cyrus și Liam Hemsworth

De când Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2009 pe platourile de filmare ale peliculei The Last Song, fanii celor doi aveau speranța să îi vadă împreună pentru totdeauna. În 2012, după doi ani de relație, s-au logodit, iar în decembrie 2018 s-au căsătorit. A urmat un lung șir de despărțiri și împăcări, până în 2019, când au anunțat public că divorțează. Divorțul celor doi a fost finalizat în luna ianuarie a anului 2020.

3. Jennifer Aniston și Justin Theroux

Relația dintre Jennifer Aniston și Justin Theroux a început în 2011. În august 2012 s-au logodit, iar după trei ani s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private care a avut loc în casa lor din Bel Air. Spre dezamăgirea fanilor, la începutul anului 2018, Jennifer Aniston Justin Theroux au anunțat că se despart, după șapte ani de relație și doar doi de căsătorie.

4. Angelina Jolie și Brad Pitt

Fără îndoială, despărțirea dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a șocat pe toată lumea. Relația celor doi a început în 2004, iar în 2012 s-au logodit. Căsătoria cuplului a avut loc în Franța, în 2014. Actrița a fost cea care a depus actele de divorț în 2016. Cei doi au împreună șase copii: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh și gemenii Vivienne și Knox.

5. Kate Hudson și Matt Bellamy

Kate Hudson și solistul trupei Muse, Matt Bellamy, s-au logodit în secret în 2011, la distanță de un an de când și-au început relația. Cei doi au și un copil împreună, pe Binhgam Hawn. Kate Hudson și Matt Bellamy s-au despărțit în 2014.

6. Jessica Simpson și Eric Johnson

Cântăreața Jessica Simpson și fostul jucător de fotbal american Eric Johnson formează un cuplu din 2010. După nouă luni de relație, s-au logodit. Cei doi s-au căsătorit în 2014, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în California, alături de familie și prieteni. 

7. Kristen Bell și Dax Shepard

Kristen Bell și Dax Shepard și-au început relația în 2007. În 2010 s-au logodit și nu au dorit să se căsătorească până când California nu a legalizat căsătoria între persoane de același sex, cei doi militând pentru egalitate. Au ales să aibă parte de o ceremonie intimă în 2013.

8. Megan Fox și Brian Austin Green

Megan Fox și Brian Austin Breen au parcurs multe urcușuri și coborâșuri în relația lor. S-au cunoscut la filmările de la Hope and Faith, relația lor începând în 2004. În 2006 s-au logodit, iar în 2009 au decis să o anuleze. Un an mai târziu s-au căsătorit, iar în 2015 s-au despărțit. Separarea definitivă a avut loc la sfârșitul anului 2019. În luna noiembrie a anului 2020, actrița a depus actele de divorț.

9. Isla Fisher și Sacha Baron Cohen

Isla Fisher și Sacha Baron Cohen s-au cunoscut în 2002, de atunci fiind și împreună. În 2004 s-au logodit, iar căsătoria a avut loc în 2010, în cadrul unei ceremonii tradiționale evreiești pentru că Isla s-a convertit la iudaism cu puțin timp înainte de nuntă. 

10. Oprah Winfrey și Stedman Graham

Oprah Winfrey și Stedman Graham sunt logodiți încă din 1992 și niciodată nu s-au căsătorit, astfel că logodna lor durează de… 29 de ani. Ei ar fi trebuit de fapt să se căsătorească în 1993, dar au amânat nunta în urma lansării cărții vedetei. Mai mult, cei doi nici nu intenționează să facă pasul cel mare. „Sunt atât de bucuroasă că nu m-am căsătorit. Dacă eu și Stedman ne-am fi căsătorit, probabil că am fi divorțat”, a declarat Oprah pentru Access Hollywood în 2013.

11. Olivia Wilde și Jason Sudeikis

Logodna dintre Olivia Wilde și Jason Sudeikis a durat nici mai mult, nici mai puțin de șapte ani. Cei doi s-au logodit în 2013, însă nu s-au căsătorit niciodată. Relația celor doi a luat sfârșit în 2020, separarea fiind una amiabilă și continuă să îi crească împreună pe cei doi copii, Otis Alexander și Daisy Josephine.

Citește și:
10 staruri care au vorbit despre provocările din spatele celebrității

Foto: Profimedia, PR, Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle