10 staruri care și-au mințit fanii cu privire la adevăratele lor identități

Unele celebrități au fost confundate cu alte staruri, iar reacțiile pe care le-au avut în acele situații te vor surprinde și pe tine.

Sunt câteva celebrități care au recunoscut că au fost confundate până acum cu alte vedete și deși ar putea fi deranjant acest lucru, unele staruri au reacționat într-un mod amuzant și s-au distrat pe seama situațiilor pe care le-au întâmpinat.

1. Chris Pine

Chris Pine a povestit că i s-a întâmplat să fie confundat cu alți actori, cum ar fi Ryan Reynolds și Matt Damon. În cadrul unui eveniment la care a participat, a avut parte de o întâmplare pe care nu o mai experimentase până atunci. Chris Pine a explicat că se afla la o petrecere a premiilor Oscar și că un bărbat l-a întrebat dacă este actorul Joey Lawrence. Când i-a spus acestuia că nu este, respectivul bărbat a insistat să îi dezvăluie adevărata lui identitate. „I-am spus: „Nu sunt, dar mulțumesc, sunt sigur că îmi voi aminti acest moment pentru tot restul vieții.” Iar el a zis: „Hai, spune-mi cine ești.” Și i-am zis: „Chris Evans. Capitanul America”, a declarat Chris Pine în cadrul show-ului Jimmy Kimmel Live!.

2. Keira Knightley

Foarte mulți au remarcat că Natalie Portman și Keira Knightley ar semăna destul de mult. În plus, Keira Knightley a spus că i se întâmplă și în viața reală să întâlnească persoane care să creadă inițial că ea este Natalie. În ciuda acestei confuzii, actrița a povestit că de mai multe ori a intrat în acest joc și că au fost ocazii în care a semnat autografe cu numele de Natalie. 

3. Mila Kunis

Câțiva fani au abordat-o pe Mila Kunis crezând că este actrița Sarah Hyland. Atunci când cele două s-au întâlnit pentru prima dată, au împărtășit câteva povești despre cum au fost confundate. Sarah Hyland a mărturisit că Mila a spus că se preface că este actrița din Modern Family atunci când oamenii susțin acest lucru. „Ea a spus că uneori se preface că sunt eu pentru că o face să se simtă mai tânără. Am întrebat-o dacă aș putea să mă prefac că sunt ea data viitoare când mă întreabă cineva și a spus că e în regulă”, a declarat Sarah Hyland pentru InStyle. 

4. Ryan Reynolds

În ciuda faptului că i s-a întâmplat să fie confundat cu Ryan Gosling, acest lucru nu pare să îl deranjeze pe Ryan Reynolds. Când a fost întrebat cum ar reacționa dacă ar fi pus în această situație, Reynolds a dezvăluit că a trecut prin asta: „Cineva mi-a spus că am fost minunat în La La Land și nu l-am corectat pentru că dacă într-adevăr vorbea despre el, a fost grozav în acel film”, a povestit Ryan Reynolds pentru Access Hollywood.

5. Isla Fisher

Isla Fisher a declarat că nu puține au fost ocaziile când a fost confundată cu Amy Adams și că inclusiv alte celebrități au făcut această greșeală. În timp ce se afla la petrecerea organizată de Vanity Fair după decernarea Premiilor Oscar, Lady Gaga, care a crezut că actrița este Amy Adams, a complimentat-o pentru munca ei. Isla Fisher a decis atunci să meargă mai departe cu asta, dar a fost prinsă când la eveniment și-a făcut apariția adevărata Amy Adams. „Mă gândeam: „Doamne, este Lady Gaga. O iubesc atât de mult. Nu vreau să-i spun adevărul.” Așa că i-am mulțumit. Apoi am văzut-o pe Amy Adams care a venit la petrecere”, a spus Isla Fisher la Jimmy Kimmel Live!.

6. Rupert Grint

Rupert Grint, actorul cunoscut pentru rolul Ron Weasley din Harry Potter, a fost confundat de mai multe ori până acum cu Ed Sheeran. Pe lângă fanii care au crezut acest lucru când l-au abordat, și cântărețul Leo Sayer a făcut greșeala asta atunci când s-au întâlnit în public. „S-a apropiat de mine și a spus că îi place muzica mea, bineînțeles crezând că sunt Ed”, a povestit Rupert Grint la The Late Late Show.

7. Katy Perry

Înainte să ajungă celebră, Katy Perry a fost deseori confundată cu Zooey Deschanel. Artista a folosit acest lucru în avantajul ei și îi mințea pe oameni atunci când mergea în cluburi ca să poată intra gratis. „Când m-am mutat în L.A. eram o necunoscută, iar tu deveneai faimoasă în acel moment. Mi s-a spus de atât de multe ori că arăt ca tine. Am vrut să merg într-un club, dar nu aveam bani, cunoștințe și uneori spuneam că sunt tu ca să intru”, i-a mărturisit Katy Perry actriței Zooey Deschanel în timpul unui live. 

8. Mark Wahlberg

Mark Wahlberg nu s-a supărat atunci când a fost confundat cu Matt Damon, ci dimpotrivă, a preferat să îl promoveze pe actor în felul acesta. „Oamenii spun mereu că mă iubesc în The Bourne Identity. Nu corectez niciodată pe nimeni, ci spun: „Mulțumesc foarte mult. Urmărește-mă în The Bourne Identity 4.”

9. Kate Mara

Kate Mara este o prezență destul de discretă și au fost momente când a fost confundată cu Anna Kendrick sau Isla Fisher. „Oamenii nu cred că sunt eu. Cred că sunt Anna Kendrick sau Isla Fisher. Îmi spun: „Ai fost atât de bună în Wedding Crashers. Iar eu le răspund: „Mulțumesc”, a povestit Kate Mara pentru People. 

10. Elizabeth Banks

Elizabeth Banks a povestit că se afla într-un aeroport, iar un bărbat avea impresia că este actrița Chelsea Handler. „Stăteam în Toronto și un tip s-a apropiat de mine și mi-a spus: „Prietena mea te iubește. Aș muri dacă nu aș primi un autograf de la tine. Îmi plac cărțile tale, precum My Horizontal Life.” Mă gândeam: „El crede că s-a întâlnit cu Chelsea Handler.” Nu i-am putut strica bucuria și i-am spus: „Îmi pare bine să te cunosc.” Era atât de fericit”, și-a amintit Elizabeth Banks în cadrul Chelsea Lately.

Citește și:
Celebrități despre care probabil nu știai până acum că provin din familii înstărite

Foto: Profimedia, Hepta, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle