Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 decembrie 2022

Nu te grăbi să dai uitării lucrurile care nu fac sens în mintea ta. Încă de dimineață ai o sentiment de neapartenență. Este ceva ce îți lipsește. Poate este vorba de noile începuturi de care ai parte în viața ta sau poate ai nevoie de mai multă libertate în cadrul relației personale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 decembrie 2022

Lucrurile decurg surprinzător de bine raportat la așteptările pe care le ai. Mai mult, îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă. Lucrul cu sine este evident în toate palierele vițeii tale. Acum ești mult mai ”așezată” din punct de vedere emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 decembrie 2022

Tonusul tău psihic are de suferit astăzi. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai în raport cu anumite aspecte, iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai lipsită de apărare decât în această perioadă a vieții tale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 decembrie 2022

Recunoști că îți este greu să treci peste eșecurile profesionale de care ai avut parte în ultima perioadă. Astăzi însă, energia planetelor îți induce o stare de spirit pozitivă. Reușești să treci cu maturitate peste problemele sentimentale pe care le ai.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 decembrie 2022

Alegi să te dedici din ce în ce mai mult activității de la birou. În această zi ai foarte multe deadline-uri stabilite pe care îți dorești foarte mult să le îndeplinești. Fără să faci ceva în acest sens, este posibil să fii pusă în postura să negociezi destul de agresiv încheierea unor noi contracte.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 decembrie 2022

Deși evenimentele care vor avea loc astăzi le vei simți ca fiind ostile pentru tine, o să reușești totuși să privești lucrurile cu maturitate. Tot ceea ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine ca persoană, mai ales atunci când vorbim despre tot felul de bariere autoimpuse. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 decembrie 2022

Ești într-o căutare continuă în ceea ce privește siguranța afectivă. Ai senzația că stai cu lupa pe cei din jur pentru a vedea dacă sunt capabili să îți ofere confortul de care ai nevoie. Din păcate, direcția spre care te orientezi este greșită. Tu ești singura responsabilă de tot ceea ce reprezintă viața ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 decembrie 2022

Incidența regretelor în raport cu deciziile luate în trecut este destul de mare. Gravitatea unor probleme cu care te confrunți în această perioadă te face să fii o persoană vulnerabilă în ochii celorlați. Pentru tine, acesta este ultimul lucru pe care ți-l dorești, dar se pare că este ceva ce nu poți controla.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 decembrie 2022

Comunicarea nu e punctul tău forte în această perioadă. Deși este o zi de mare sărbătoare, starea ta spirituală este sumbră și parcă nu reușești să accepți tot ceea ce trăiești. Te simți total responsabilă de bunăstarea celor din jur și îți este dificil să accepți atunci când greșești.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 decembrie 2022

Deși relația în care te afli de ceva ani îți oferă, în mare parte, tot ceea ce ai nevoie din punct de vedere afectiv, tu parcă nu ești mulțumită. Dintotdeauna ai visat la o cu totul altă dinamică între tine și partenerul romantic. Cu toate astea, încearcă să îți dai seama dacă esența acestei probleme nu este de fapt alta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 decembrie 2022

Crezi cu tărie în puterea ta de autovindecare și nu ai nevoie de compasiunea nimănui. Ai nevoie doar de timp. Privești cu melancolie către trecut și chiar dacă anumite frânturi din viața de atunci îți dau fiori, știi că acum ești exact acolo unde îți doreai să fii.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 decembrie 2022

Ajungi ușor la plictiseală deoarece nu ești determinată sau pregatită să descoperi ceea ce simte cel de lângă tine. Mai mult decât atât, nici partenerii romantici pe care îi ai nu te intrigă în vreun fel pentru a-ți dori să faci asta. Ai senzația că modul în care îți trăiești viata este complet inconsistent.
Articole astro