Horoscopul zilei de 22 decembrie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 22 decembrie 2022

Nu ai nevoie de confirmarea celor din jur pentru a anula o serie de planuri pe care le aveai stabilite. De mult timp nu mai iei în seamă părerile altora, mai ales că știi că de multe ori acestea te induc în eroare. Ai nevoie de timp petrecut în familie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 22 decembrie 2022

Te simți captivă într-o relație de prietenie care oricum nu mai are niciun sens din punctul tău de vedere. Cu toate astea, nu reușești să te detașezi emoțional de persoana în cauză. Ai nevoie să îți focusezi atenția spre alte obiective, profesionale sau personale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 22 decembrie 2022

Chiar dacă știi că tu ești responsabilă de propria fericire, sunt momente în care încă mai cauți țapi ispășitori. Nu ești singura persoană care acționează așa, însă tu o faci calculat și ajungi să îi rănești pe cei din jur. Consecințele faptelor tale nu se vor lăsa așteptate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 22 decembrie 2022

A sta departe de intenția de a concluziona, într-o formă sau alta, tot ceea ce trăiești, este o decizie înțeleaptă. Imprevizibilul va zdruncina întotdeauna mersul lucrurilor, oricât de mult îți displace să trăiești sub amprenta acestei dinamici. La birou este nevoie să câștigi respectul colegilor pentru a te integra în noua echipă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 22 decembrie 2022

Îți displace foarte mult atunci când cineva încearcă să te controleze. Această zi este totuși destul de liniștită din punct de vedere emoțional. În cea mai mare parte a timpului, alegi să te odihnești. Te simți ”blocată” din toate punctele de vedere, iar a vorbi despre ceea ce simți este aproape imposibil.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 22 decembrie 2022

Nu îți găsești locul și chiar dacă nu ai energia necesară pentru a face nimic și chiar ai această posibilitate, parcă te muți de pe un scaun pe altul. Această stare de zbucium interior se proiectează și în modul în care ajungi să iei decizii sau să faci alegeri.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 22 decembrie 2022

Încrederea pe care le-o acorzi celor din jur trebuie să fie câștigată pe deplin. Nu mai faci niciun compromis în acest sens. Apropierea pe care o simți în raport cu partenerul de viață este tot ceea ce ai nevoie astăzi pentru a fi bine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 22 decembrie 2022

Dualitatea lucrurilor de care ai parte astăzi te va pune în încurcătură. Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Nu te mai lăsa condusă de aparențe! Fiecare dintre noi are multe de dăruit la nivel emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 22 decembrie 2022

De mult timp nu mai iei în seamă părerile sau sfaturile altora, mai ales că știi că de multe ori acestea te induc în eroare. Ai nevoie de timp petrecut în familie. Acest lucru se va întâmpla atunci când tu vei învăța să prioritizezi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 22 decembrie 2022

Compromisul este ca un fel de mecansim de apărare pentru tine. Ai nevoie de el pentru a face față stărilor de frustrare. Astrele îți influențează într-un mod evident alegerile pe care le faci astăzi. Te simți bulversată, obosită și pe alocuri dai naștere unor suspiciuni nefondate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 22 decembrie 2022

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată în plan profesional. Intenția de a te face auzită de persoanele pe care tu le consideri a fi ”de valoare”, îți conduce toate acțiunile. Ideile tale sunt puse rapid în practică, chiar și atunci când există dubii cu privire la scopul pe care îl urmăresc.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 22 decembrie 2022

Alegerile în materie de relații și conexiuni interpersonale sunt de obicei greșite în ceea ce te privește. Întâmplările, deciziile, atracțiile nebănuite, toate au rolul de a te aduce mai aproape de persoana alături de care să visezi la un viitor din punct de vedere romantic.
Articole astro