Horoscopul zilei de 2 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 februarie 2020

Magnetismul tău natural îi atrage de partea ta pe cei din jur. În noul început din carieră ai nevoie de susținerea celorlalți, iar ceea ce trăiești trebuie să îți dea încredere în propriile visuri. Firea carismatică și intuiția sunt principalii tăi aliați în contextele profesionale.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 februarie 2020

Este important să intregrezi cu succes în viața ta contextele sociale în care îți sunt expuse slăbiciunile. Acasă, în familie, te retragi de fiecare dată când ai nevoie de liniște și armonie. Astăzi nu o să poți însă să faci asta. Chiar dacă este weekend, obligațiile profesionale pe care le ai te rețin până târziu la birou.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 februarie 2020

Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele din această zi tind să îți demonstreze contrariul. Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Într-adevăr, emoțiile tale sunt complet dezorganizate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 februarie 2020

Începând cu acest weekend, îți aloci o pauză de la tot ceea ce trăiești și te retragi pentru câteva zile într-o zonă liniștită. Această decizie vine în urma eșecurilor de care ai avut parte în ultima perioadă. Regăsirea interioară te va ajuta să dai un nou sens propriei vieți și să îți reîncarci bateriile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 februarie 2020

Inspirația de care ai parte astăzi te ajută să pui câteva fundamente esențiale unor legături importante din viața ta. Deciziile pe care le iei în plan profesional îți oferă o plajă mai largă de opțiuni. Timpul pe care îl petreci alături de cei dragi reprezintă totul pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 februarie 2020

Prioritățile tale în momentul de față sunt succesul profesional și confortul pe care îl resimți atunci când reușești să îți atingi obiectivele pe care le ai stabilite. Nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu te poate descuraja. Unele schimbări de care ai parte te pot însă dezechilibra emoțional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 februarie 2020

Îți este dificil să faci față provocărilor de care ai parte astăzi, dar nu te dezici de ele. Este o perioadă potrivită pentru dezvoltarea profesională. Chiar dacă simți că ai anumite drepturi în raport cu cei din jur, trebuie să îți dai seama de faptul că acțiunile tale ajung să îi rănească pe cei dragi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 februarie 2020

Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci atunci când te afli față în față cu persoane care te inhibă. În plan profesional ai parte de reușite și de multe oportunități. Acest lucru se întâmplă pentru că reușești să profiți de toate contextele în care te afli.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 februarie 2020

Deși îți dorești claritate și transparență, ai parte doar de confuzie și neînțelegeri. Astrele pulsează destul de mult în ceea ce privește cariera.  Nu mai ”guști” simțul umorului exagerat al partenerului, iar tot ceea ce zice este luat în mod personal.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 februarie 2020

Când nu ești sigură de cursul pe care îl ia viața sau ai senzația că ai pierdut controlul asupra ei, apelează la cei dragi și la familie. Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 februarie 2020

Nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă astăzi. Din păcate, nimeni nu te poate ajuta cu nimic în acest sens. Scopul acțiunilor tale este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional. În această perioadă investești timp și energie în dezvoltarea personală.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 februarie 2020

Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai atunci când se impune să iei decizii rapide. Chiar dacă timpul nu îți este favorabil, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care nu le vei  putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus.
Articole astro