Horoscop săptămânal: 9-15 mai 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 9-15 mai 2022

Trăiești totul după reguli exacte. De fiecare dată când programul îți este dat peste cap de decizii de moment, știi că totul se va face resimțit la nivel de energie psihică. Intrigile din plan profesional nu sunt despre tine, în marea majoritate a cazurilor. Din păcate, tu ai tendința de a lua lucrurile personal. Este important pentru starea ta emoțională ca tot ceea ce gândești să fie expus într-o manieră cât mai autentică.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 9-15 mai 2022

Fluctuațiile de temperatură creează haos la nivelul sistemului tău imunitar și te vei simți mai tot timpul vlăguită. Prin prisma evenimentelor de care ai avut parte în ultima perioadă, o să încerci să fii mai flexibilă, mai empatică și mai umană cu cei din jur. Chiar dacă unele decizii nu au impact asupra vieții tale în mod direct, cei din jur au nevoie de susținerea ta.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 9-15 mai 2022

Chiar dacă propriile visuri presupun acțiune și perseverență, ești conștientă că în prezent treci printr-un impas care te "blochează" din punct de vedere energetic. Ai răbdare cu tine! O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești să faci lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 9-15 mai 2022

Alegerile și acțiunile pe care urmează să le faci te vor ajuta să găsești un nou sens al propriei vieți. Lucrurile simple au fost dintotdeauna importante pentru tine. Ele "construiesc" un cadru perfect pentru fericirea autentică. Îți dorești să fii mai prezentă în viața anumitor persoane, dar nu știi cum să preiei inițiativa. Chiar dacă îți este dificil să preconizezi asta, viața ta va avea un nou sens odată cu luarea anumitor decizii.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 9-15 mai 2022

Consideri că îți cunoști limitele. Indiferent de acest aspect, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort. Zilele acestei săptămâni te vor forța să ajungi "pe marginea prăpastiei" în ceea ce privește anumite relații din viața ta. De asemenea, sunt persoane în raport cu care ți-ai dori un context prielnic pentru comunicarea sentimentelor.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 9-15 mai 2022

Familia va fi susținătorul tău principal, indiferent de ceea ce urmează să trăiești. Această dinamică pe care o ai în raport cu cei dragi îți oferă întotdeauna confort psihic. Relația pe partea maternă va fi întotdeauna extrem de complicată, dar ceea ce faci tu acum diferit este să ierți. Nu îți mai dorești să trăiești în trecut. O faci în primul rând pentru sine.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 9-15 mai 2022

Această săptămână va fi una greoaie din punct de vedere emoțional. În anumite relații, sunt multe lucruri rămase nespuse și a prelua inițiativa în acest moment reprezintă pentru tine o provocare în sine. Nu crezi că ești confortabilă cu această postură. Din păcate, trebuie să fii conștientă că orice compromis poate aduce un plus de valoare propriei vieți.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 9-15 mai 2022

Viața personală prinde culoare odată cu "transformarea" pe care o trăiești la nivel emoțional. Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău de zodiac. Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu. Săptămâna aceasta a lunii mai este despre timpul cu sine.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 9-15 mai 2022

Mereu iei decizii spontane, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Maniera în care faci lucrurile este definitorie pentru tine ca profesionist. Ai nevoie să readuci în viața ta starea de echilibru de altădată. Este posibil să visezi cu ochii deschiși la trecutul tău și la momentele de altădată, dar este important să îți dai seama de ce resimți această melancolie.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 9-15 mai 2022

Obsesia pe care o trăiești în raport cu viața profesională ajunge să îți creeze dificultăți în viața personală. Echilibrul dintre aceste două sectoare ale vieții tale este de mult timp zdruncinat. A adopta un comportament profesionist și a fi loial face parte din orice strategie care urmărește succesul. Intuiția pare că "lucrează" la cote maxime în aceste zile.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 9-15 mai 2022

Atunci când vine vorba de achiziţiile pe care le faci, încearcă să fii mai calculată. Ai nevoie de bani în perioada care urmează, mai ales pentru vacanţa pe care o plănuieşti. De asemenea, reonvarea în casă va fi destul de costisitoare având în vedere ceea ce îți dorești să modifici. Zilele noii săptămâni sunt rezervate pentru proiectele personale.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 9-15 mai 2022

Impactul stărilor tale interioare asupra traiectoriei carierei este evidentă pentru cei care te cunosc. Dorința de a le face pe plac altora se estompează odată cu creșterea încrederii în sine. Acum știi că trebuie să pui limite clare în raport cu anumite persoane. Nu întotdeauna este vorba despre bani. De multe ori, mai importante sunt onoarea și cinstea.
Articole astro