Horoscop săptămânal: 6-12 septembrie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 6-12 septembrie 2021

Fluctuațiile bruște de temperatură creează haos la nivelul sistemului tău imunitar. Te vei simți mai tot timpul vlăguită. Prin prisma evenimentelor de care ai avut parte în ultima perioadă, o să încerci să fii mai flexibilă, mai empatică și mai umană cu cei din jur. Alegerile și acțiunile pe care urmează să le faci te vor ajuta să găsești un nou sens al propriei vieți.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 6-12 septembrie 2021

Chiar dacă propriile visuri presupun acțiune și perseverență, ești conștientă că în prezent treci printr-un impas care te "blochează" la nivel energetic. Te simți dornică de a te face remarcată de acele persoane care pare că îți hrănesc orgoliul. Săptămâna care urmează îți va aduce multe provocări, dar și reușite, mai ales în plan profesional.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 6-12 septembrie 2021

"Recalibrarea" imediată în raport cu anumite sectoare ale vieții va aduce destul de mult echilibru emoțional. Această săptămână reprezintă un nou început pentru tine. Venirea toamnei este percepută mereu prin prisma acestei dorințe de a face lucrurile altfel. De multe ori, tot ceea ce îți propui se și îndeplinește. Aici este vorba de determinare și perseverență.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 6-12 septembrie 2021

Evenimentele care au loc în plan profesional te ajută să îți creionezi noi obiective. În plan personal faci întotdeauna alegeri iraționale și fără sens. Consecințele nu vor întârzia să apară și se pare că tu ești conștientă de asta. Venus va fi destul de agitat în zilele următoare și va reuși să te scoată din zona de confort. Rămâi conectată la sine!

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 6-12 septembrie 2021

A adopta un comportament profesionist și a fi loial face parte din orice strategie care urmărește succesul. Intuiția pare că "lucrează" la cote maxime în aceste zile. Perioada aceasta agitată din viața ta te va ajuta să îți testezi limite, iar modul în care te vei "reconstrui" nu va mai putea fi atât de ușor de zdruncinat. Ce bine e atunci când ne suntem prioritari!

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 6-12 septembrie 2021

Pe parcursul zilelor următoare zodia ta este caracterizată de o dorință continuă de a țese intrigi. Tăcerea pe care o primești din partea anumitor persoane te întristează. Îți dorești să crezi mai mult în propria intuiție. Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci în carieră, trebuie doar să ai răbdare cu tine.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 6-12 septembrie 2021

Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii irascibilă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi. Este posibil ca unele aspecte personale să interfereze cu dinamica de la birou. Poate este momentul potrivit pentru un concediu neplănuit. Acum reușești să vorbești cu seninătate despre propriile emoții. Este cel mai de preț cadou pentru sine.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 6-12 septembrie 2021

Nimeni nu merită să fie amăgit sau indus în eroare cu intenție. În urma unei experiențe dureros de profundă, te simți revigorată din punct de vedere psihic. Încrederea în sine își "reface" puterile și acum vei reuși să pui în aplicare tot ceea ce îți propui. Lucrurile noi vor fi predominante în viața ta pe parcursul întregii săptămâni.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 6-12 septembrie 2021

Chiar dacă unele neajunsuri emoționale sunt încă prezente, alături de cel ales reușești să devii o persoană mai bună cu fiecare zi care trece. Nu este vorba de a vedea totul din jur prin ochii perfecțiunii, ci de a-ți da voie să speri că poți ajunge la cea mai bună variantă a ta. Este mult mai benefic pentru tine, dar și pentru cei din jur de a face doar ceea ce simți.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 6-12 septembrie 2021

Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Dispoziția pozitivă pe care o resimți pe parcursul întregii săptămâni te ajută în tot ceea ce întreprinzi. Atunci când vine vorba de achizițiile pe care le faci, trebuie să fii mai calculată. Cheltuielile inutile te vor face să ajungi din nou în impas financiar.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 6-12 septembrie 2021

Tot ceea ce reprezintă viața ta actuală este catalizatorul pentru fericire, chiar dacă uneori îți este dificil să accepți unele lucruri. Delăsarea de care constați că ești capabilă în contextul profesional este de fapt lipsa unei motivații pentru a fi mai bună în ceea ce faci. Mai mult decât atât, nu te mai simți confortabil în colectivul actual.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 6-12 septembrie 2021

În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai. Sunt contexte în care diplomația sau pragmatismul sunt indicate, dar asta nu înseamnă să nu fii receptivă la ceea ce simți. Inteligența emoțională este despre sine.
Articole astro