Horoscop săptămânal: 21-27 martie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 21-27 martie 2022

Abordarea cea mai evidentă în raport cu anumite situații nu este întotdeauna și cea care se recomandă. Modul în care se aliniază planetele în perioada următoare te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru. Ești mult prea categorică cu anumite persoane, deși știi că acest comportament atrage după sine doar reacții negative și deloc afecțiune și înțelegere.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 21-27 martie 2022

Începând cu această săptămână toată atenția va fi concentrată asupra propriei persoane. Demersurile pe care le faci în acest sens au scopul de a te ajuta să îți recapeți vitalitatea și tonusul psihic. Ciclurile pe care le realizează Venus îți induc o stare de agitație la nivel energetic, dar care te ajută să îți îndeplinești cu succes toate obiectivele.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 21-27 martie 2022

Egoismul cu care acționează anumite persoane încă reușește să te surprindă, dar reușești să te ții departe de orice surescitare emoțională în acest sens. Toată energia psihică este concentrată pe viața de familie deoarece de acolo îți "tragi" toată vitalitatea. Indiferent de contextele în care te vei afla, nu trebuie să adopți o atitudine radicală.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 21-27 martie 2022

Majoritatea deciziilor pe care le iei în această perioadă vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale emoționale. Faci alegeri iraționale și fără sens și consecințele nu vor întârzia să apară. Astrele creează o energie apăsătoare în jurul tău.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 21-27 martie 2022

Indiferent de tot ceea ce ți se întâmplă, reușești să îți menții vitalitatea pentru mult timp. În această săptămână reușești să finalizezi sarcinile profesionale de care ești responsabilă în mod direct. Având parte de această reușită, începi să ai mai multă încredere în sine și ceea ce se întâmplă în jur nu îți mai induce sentimente de inferioritate.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 21-27 martie 2022

"Recalibrarea" imediată în raport cu anumite sectoare ale vieții va aduce destul de mult echilibru emoțional. Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de statutul social pe care îl ai, crezi în autenticitate. În săptămâna care urmează ai tendința să setezi în jurul tău mai multe bariere.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 21-27 martie 2022

Deși evenimentele care au loc în zilele acestei săptămâni nu îți oferă o ancoră pentru echilibru, nu te lași condusă de starea de confuzie pe care este posibil să o simți. Ai nevoie de multă organizare și determinare pentru a schimba anumite lucruri din viața ta. În primul rând, este important să îți creionezi nevoile și prioritățile, de orice natură.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 21-27 martie 2022

Simți că ești destul de tensionată din punct de vedere psihic și vei încerca să cauți ajutor la cei dragi. Unele persoane vor veni înaintea ta și te vor ajuta să te regăsești, iar altele îți vor face mult mai mult rău. Atunci când alegi să vorbești despre ceea ce simți, asumă-ți că emoțiile sunt parte din tine și nimeni nu le va înțelege în adevăratul sens al cuvântului.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 21-27 martie 2022

Având în vedere că nu te simți bine din punct de vedere psihic, în zilele următoare o să ai tendința să te "ascunzi" de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Indiferent de momentul zilei, profită de timpul petrecut cu sine. Ai nevoie de o reîncărcare energetică și acest lucru nu se va întâmpla decât atunci când vei anula orice tendință de a mai suferi pentru ceilalți.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 21-27 martie 2022

Cei care vin și pleacă din viața fiecăruia dintre noi ne ajută să aflăm lucruri noi despre propria persoană și astfel descoperim ce înseamnă acceptarea de sine necondiționată. Faci progrese mari în a fi bine cu tine. Evoluția din ultimele luni este perceptibilă și efectele pozitive asupra vieții tale nu pot fi ignorate. Fii încrezătoare în drumul tău!

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 21-27 martie 2022

Pe parcursul acestor zile, îți îndrepți atenția către familie şi către prietenii apropiați. În urma unor evenimente revelatoare, ți-ai dat seama că sunt cele mai valoroase "părți" ale vieții tale. Acum simți nevoia să le arăți gratitudinea cu privire la acest aspect. La birou se anunță o săptămână destul de liniștită având în vedere faptul că majoritatea proiectelor s-au finalizat.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 21-27 martie 2022

Nu te mai agăța de ideea preconcepută că trebuie să lupți până la epuizare pentru cei la care ții! Acest mod de a-ți trăi viața te consumă constant de energie și te face să trăiești o senzația perpetuă de neîmplinire. Viața personală reprezintă intimitatea ta și nu vorbești cu oricine despre dinamica ei deoarece asta nu este normalitate pentru tine.
Articole astro